Hoe Stel Ik Outlook In Thunderbird In Met Behulp Van IMAP?

Bent u op zoek naar geschikte oplossingen om uw Outlook-account in Thunderbird in te stellen met behulp van IMAP? Dan heeft u vast en zeker de juiste site gevonden, want hier wordt u binnen de kortste keren geholpen met voltooide gecorrigeerde oplossingen. Mocht u desondanks andere gerelateerde problemen hebben, neem dan contact op met het verstrekte Outlook Bellen Telefoonnummer wanneer u maar wilt. En dan wordt u begeleid door efficiënte experts die te allen tijde beschikbaar zijn.

Volg de genoemde stappen dienovereenkomstig om de gewenste oplossing te krijgen:

1. Allereerst moet u de optie ‘Accountinstellingen’ selecteren.
2. Daarna moet u de pijl ‘Accountacties’ selecteren en vervolgens moet u de ‘E-mailaccount toevoegen’ sluiten
3. Vervolgens moet u ‘Uw naam’ het ‘E-mailadres’ voor uw Outlook-account invoeren, en vervolgens moet u ook uw wachtwoord invoeren.

BELANGRIJK: als u nu de tweestapsverificatie heeft ingeschakeld voor uw Outlook-account, moet u een Microsoft-accountapp-wachtwoord genereren en vervolgens het app-wachtwoord invoeren in het tekstvak ‘Wachtwoord’.

1. U moet nu de knop ‘Doorgaan’ selecteren.
2. En dan in de ‘Configuratie gevonden in de Mozilla ISP-database sectie, moet je de IMAP selecteren (dit zijn de externe mappen).
3. En nu hoeft u alleen maar de knop ‘Gereed’ te selecteren.

Als Mozilla Thunderbird de instellingen van de Outlook-mailserver echter niet automatisch detecteert, kunt u de volgende instellingen invoeren en handmatig instellen;

• De IMAP-servernaam moet – outlook.office365.com zijn.
• Dan moet de IMAP-poort – 993 zijn
• De IMAP-versleutelingsmethode moet – TLS zijn
• En dan moet de SMTP-server – smtp.office365.com zijn
• Het SMTP-bericht is 587
• En dan is de SMTP-versleutelingsmethode – STARTTLS

U hoeft er alleen voor te zorgen dat de instellingen zijn zoals aangegeven.

Wanneer u klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen, moet u klaar zijn om naar wens toegang te krijgen tot uw Outlook-account. Maar als u problemen ondervindt, moet u Contact opnemen met Outlook-nummer . En de monteurs helpen je dan meteen met nuttige instructies.