Hoe Installeer Ik Google Chrome Op Een Computer?

Wil je Google Chrome op je computer kunnen installeren? Welnu, in deze blog word je geholpen met de meest geschikte oplossingen. En als u ook hulp nodig heeft bij andere Google-vragen dan kunt u Contact Google Telefoonnummer Nederland. Dan helpen de efficiënte experts u meteen met het nodige.

Volg de gegeven stappen om Google Chrome op Windows te installeren:

1. Allereerst moet u beginnen met het downloaden en installeren van het bestand.
2. En als u daarom wordt gevraagd, moet u op de optie ‘Uitvoeren of opslaan’ klikken.
3. Als u nu ‘Opslaan’ kiest, moet u dubbelklikken op de downloadknop om de installatie te starten.
4. Daarna moet u Chrome dienovereenkomstig starten:
• Voor Windows 7: er wordt een Chrome-venster geopend als u klaar bent met alles.
• Dan voor Windows 8 & 8.1: U ziet een welkomstdialoogvenster verschijnen. U hoeft alleen maar op de knop ‘Volgende’ te klikken om de standaardbrowser te selecteren.
• En voor Windows 10: je zult Chrome-vensters openen nadat je alles hebt voltooid. Daarna kunt u van Chrome uw standaardbrowser maken.

En als u nu een andere browser zoals Internet Explorer of Safari hebt gebruikt, kunt u doorgaan en uw instellingen in Chrome importeren.

De volgende stappen zijn om Chrome Offline te installeren;

5. Nu moet u op uw computer verbinding maken met internet. En dan moet u het alternatieve Chrome-installatieprogramma downloaden.
6. Hierna moet u het bestand verplaatsen naar de computer waarop u Chrome wilt installeren.
7. Ten slotte moet u het bestand openen en de instructies op het scherm volgen om de installatie te starten.

En kom je op de reguliere downloadpagina, dan is dat ook normaal. Zelfs als het installatieprogramma er hetzelfde uitziet, laat een speciale tag u weten wat het beste voor u is.

Nu zou je allemaal goed moeten zijn om hetzelfde gemakkelijk te openen zonder enig probleem. Maar als u problemen ondervindt, bent u zojuist bij Bellen Google Nummer gekomen. Dan zijn de technici direct beschikbaar om u verder te begeleiden.