Hoe Bestanden Delen In Google Drive Via De Link?

Ben je op zoek naar passende oplossingen om via de link bestanden uit je Google Drive te kunnen delen? Nou, dan heb je zeker de juiste keuze gemaakt door naar deze blog te komen, want hier word je alleen begeleid met de beste oplossingen. Als u echter hulp nodig heeft bij andere gerelateerde problemen of vragen, kunt u altijd Bellen Google Telefoonnummer wanneer u maar wilt. En dan wordt u bijgestaan ​​door goed opgeleide experts die in staat zijn u alleen eersteklas oplossingen te bieden. En u kunt er zeker van zijn dat u de beste hulp krijgt, aangezien het geleverde team zich inzet om alleen gecorrigeerde oplossingen te leveren.

OPMERKING: Weet u dat u andere mensen een link naar uw map kunt geven, zodat u geen e-mailadressen hoeft toe te voegen wanneer u uw map deelt.

Hieronder volgen de stappen om uw Google Drive-mappen te delen met iedereen met een link naar uw map; je moet de instructies volgen om het goed te doen:

• Allereerst moet u op uw computer naar de link drive.google.com gaan.
• En dan moet u op de map klikken die u wilt delen.
• Daarna moet u op het pictogram ‘Delen’ klikken.
• Nu moet u rechtsboven op de huidige pagina klikken op de optie Deelbare link ophalen.
• Vervolgens moet u naast de optie ‘Iedereen met de link’ op het symbool ‘Pijl omlaag’ klikken.
• Je moet nu kiezen of mensen kunnen bewerken of bekijken.
• Eindelijk, eindelijk, hoeft u alleen maar de link te kopiëren en te plakken in een e-mail of op een andere plaats waar u deze wilt delen.

Nadat je de bovengenoemde stappen hebt doorlopen, zou je helemaal goed moeten zijn om aan de slag te gaan. En u zou hetzelfde gemakkelijk moeten kunnen beheren wanneer u maar wilt. Maar als u een soort storing tegenkomt, kunt u gerust contact opnemen met het Google Klantenservice Nummer. En het team van gekwalificeerde technici staat direct voor u klaar om u verder te helpen.