Hoe Verander Ik Mijn Google Naam Met Een Android Apparaat?

Wilt u uw Google-accountnaam kunnen wijzigen met uw Android-apparaat? En daarom zoekt u naar de beste en passende oplossingen om hetzelfde voor elkaar te krijgen? Als dat zo is, dan hebt u zeker de perfecte site bereikt, want hier vindt u alleen oplossingen van topkwaliteit. U kunt er zeker van zijn dat u na uw komst niet teleurgesteld zult zijn, aangezien het team u niet in de steek zal laten. Maar als u ook andere zaken heeft, dan kunt u direct het Google Klantenservice Nummer oproepen. Het team zal je dan in een mum van tijd voorzien van het nodige.

Volg de genoemde correct om de juiste oplossingen te krijgen:

1. Allereerst moet u de instellingen-app van uw apparaat openen; u kunt dit doen door op de tandwielconfiguratie op het startscherm of in een app-lade te tikken.
2. En dan moet je op de optie ‘Google> Google-account’ tikken.
3. U moet nu ook op de optie ‘Persoonlijke info’ tikken die bovenaan de pagina staat.
4. Daarna moet je op ‘Naam’ tikken onder de optie ‘Profiel’. Hier moet u mogelijk eerst inloggen op uw Google-account.
5. Nu moet je op het ‘Potloodpictogram’ tikken om je naam te bewerken.
6. U moet nu de gewenste voor- en / of achternaam invoeren in de daarvoor bestemde velden.
7. Eindelijk, eindelijk, hoeft u alleen maar op de knop ‘Gereed’ te tikken als u klaar bent met de bovenstaande stappen.

OPMERKING: houd er rekening mee dat Google een limiet heeft voor het aantal dat u uw naam in een bepaalde periode kunt wijzigen. Daarom mag u uw naam ongeveer drie keer wijzigen als u uw account meer dan twee weken geleden heeft aangemaakt. Als u het echter minder dan twee weken geleden heeft gemaakt, kunt u doorgaan en het vaker wijzigen.

Je zou nu al klaar moeten zijn met de bovenstaande stappen en in staat moeten zijn om het zelf aan te pakken. Als u een probleem tegenkomt, moet u Contact Google Telefoonnummer . En dan krijgt u onmiddellijk hulp van een goed opgeleide en toegewijde technicus.