Hoe Verander Ik De Google Achtergrond in Chrome?

Wilt u weten hoe u de Google-achtergrond in Chrome kunt wijzigen? Dan lees je zeker de juiste blog. Maar als u andere gerelateerde problemen heeft, kunt u Bellen Google Telefoonnummer Nederland, wanneer u maar wilt.

Hieronder volgen de stappen om te beginnen met het gewenste proces:

 Allereerst moet u beginnen met het openen van de Chrome-browserinstellingen door de browser te openen en de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek te selecteren, en vervolgens moet u de instellingen selecteren in de vervolgkeuzelijst.
 Daarna, onder het gedeelte ‘Vormgeving’ op het tabblad Chrome-instellingen, moet je zoeken naar ‘Thema’s’ bovenaan. En als u geen thema heeft geïnstalleerd, ziet u de ‘Open Chrome Web Store’ waar u een thema kunt selecteren.

Belangrijk: als u nu al een achtergrondthema heeft en u wilt dit wijzigen, dan kunt u dit doen door het te verwijderen, u hoeft alleen maar de optie ‘Standaardinstellingen herstellen’ te selecteren. En als het eenmaal is verwijderd, zou u de optie ‘Open Chrome Web Store’ moeten zien.

 U moet nu een thema kiezen waarvoor u de ‘Keuze van de redactie bovenaan moet bekijken en vervolgens naar beneden moet scrollen door de andere groepen met thema-achtergronden. Als u nu iets specifieks zoekt, kunt u de zoekbalk in de linkerbovenhoek gebruiken. U kunt ook zoeken op categorie en beoordeling.
 Als u klaar bent met het kiezen van een thema-achtergrond, kunt u deze selecteren en vervolgens de blauwe knop ‘Toevoegen aan Chrome’ in de rechterbovenhoek selecteren. Dit wordt automatisch toegepast op de Chrome-webbrowser.
 Ten slotte is het je misschien opgevallen dat de kleuren bovenaan de browser veranderen, dit hangt af van het soort thema dat je hebt gekozen. Als dit niet het geval is, kunt u een nieuw tabblad of venster openen om de achtergrondafbeelding en kleuren van het thema te zien.

Eindelijk zou je klaar moeten zijn met de bovenstaande stappen. En mocht je problemen tegenkomen, neem dan gerust contact op met Contact Google Nummer. En de goed gekwalificeerde technici zullen u verder helpen.