Hoe Advertenties Op Uw Google Account Personaliseren?

Google helpt zijn klanten bij het snel oplossen van problemen met hun Google-account en services door klantvriendelijke oplossingen te bieden. Google-klanten kunnen met het Google-ondersteuningsteam praten om direct oplossingen te krijgen voor al hun Google-gerelateerde problemen. Gebruikers van Google-accounts kunnen verbinding maken met de Google-ondersteuningsmedewerkers via Bellen Google Nederland .

Google is een socialmediaplatform dat internetgerelateerde producten en diensten levert aan zijn gebruikers. De hulpprogramma’s van Google helpen u uw persoonlijke en zakelijke leven naadloos te laten verlopen door uw taken gemakkelijk te maken. Google levert producten en services door bijna alle aspecten van zijn gebruikers te begrijpen. Google biedt beveiligde mailingservices, zoekmachine, webbrowser en andere efficiënte tools die zijn gebruikers helpen bij het voltooien van hun dagelijkse werk.

Google-gebruikers krijgen mogelijk ongewenste advertenties te zien tijdens het gebruik van de services van Google. Google-gebruikers kunnen de advertenties personaliseren, dit helpt gebruikers om nuttige advertenties te zien. Als u problemen ondervindt bij het personaliseren van uw advertenties, gebruik dan het onderstaande artikel.

Stappen om advertenties op uw Google-account te personaliseren:

1. Open uw Chrome-browser vanaf uw systeem en log in op uw Google-account door naar ‘google.accounts.com’ te gaan.
2. Nu wordt u omgeleid naar de startpagina van uw Google-account.
3. Klik hier op Beheer uw gegevens en personalisatie onder Privacy en personalisatie.
4. Op uw personalisatiepagina vindt u de optie Advertentiepersonalisatie.
5. Klik nu op Ga naar advertentie-instellingen onder Advertentiepersonalisatie.
6. Schakel op de pagina Advertentiepersonalisatie de personalisatie van advertenties in door deze in te schakelen.
7. Klik nu op de pijlknop naast de optie Geavanceerd op uw box.
8. Schakel het selectievakje in. Door deze actie zult u advertenties gaan ontvangen op basis van de informatie die u zoekt, webpagina’s die u bezoekt en persoonlijke informatie die u heeft toegevoegd tijdens het aanmaken van uw Google-account.

Google biedt volledige ondersteuning aan zijn gebruikers; gebruikers kunnen het handige medium van het ondersteuningskanaal van Google gebruiken. U kunt contact opnemen met ons ondersteuningsteam via Contact Google Telefoonnummer om uw vragen door te geven aan onze technische experts. Google-supportexperts zijn 24 uur per dag beschikbaar om de gebruikers van Google-accounts te ondersteunen. Maak gerust gebruik van de klantenservice van Google.