Wat Zijn De Stappen Om Muziek Toe Te Voegen Aan Google Presentaties?

Probeer je muziek toe te voegen aan je Google Presentaties en ben je daarom op zoek naar passende stappen om het gewenste gedaan te krijgen? Dan ben je blij te horen dat je zoektocht is afgelopen en je de perfecte blog hebt gevonden. Maar als u hulp nodig heeft bij andere Google-vragen, moet u een draai geven aan het Google Bellen Nummer . En dan wordt u meteen begeleid door de meest geschikte en ervaren experts.

U moet weten dat Google Presentaties alleen WAV- en MP3-bestanden ondersteunt. Daarom volgen de volgende stappen om dit soort bestanden aan uw presentatie toe te voegen:

OPMERKING: voordat u met het proces begint, moet u de audiobestanden uploaden naar Google Drive voordat u de bestanden in uw presentatie invoegt.

 Allereerst moet u de presentatie openen in Google Presentaties, en daarna moet u naar de dia gaan waaraan u muziek wilt toevoegen.
 U moet nu de optie ‘Invoegen> Audio’ selecteren.
 En dan moet je naar het tabblad ‘Mijn schijf’ gaan en dan zou je het audiobestand moeten vinden dat je wilt toevoegen. Hierna moet u dubbelklikken op het bestand of het markeren en vervolgens de optie ‘Selecteren’ kiezen.
 U ziet een pictogram van een audiospeler op de dia. U kunt het dus nu slepen of het formaat wijzigen als u dat wilt.
 Dan ziet u eindelijk het rechterdeelvenster; het bevat een lijst met opmaakopties. En dan moet je kiezen of de audio automatisch start of in een lus. En als je wilt, kun je de grootte en ook de rotatie van het audiopictogram wijzigen. Je hebt ook de mogelijkheid om de positie te verplaatsen, de kleur te veranderen of zelfs een slagschaduw te geven of een reflectie toe te voegen.

Nadat u klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen, zou u succesvol moeten zijn met het noodzakelijke. Mocht u toch problemen ondervinden, neem dan direct contact op met Google Telefoonnummer Nederland . En u krijgt direct de hulp van de technici.