Hoe De Google Zoekgeschiedenis Wissen Met Een Computer?

Probeert u de Google-zoekgeschiedenis te wissen met behulp van de computer? En lukt het je niet om het nodige gedaan te krijgen zoals gewenst? Nu u naar deze blog bent gekomen, wordt u meteen geholpen met nauwkeurige oplossingen. En als u ook andere gerelateerde vragen heeft, kunt u direct contact opnemen met Google Bellen Nederland . En dan staan ​​de meest gekwalificeerde experts direct voor u klaar.

Volg de aangegeven stappen volgens de instructies om de vereiste resultaten te krijgen:

  •  Ten eerste moet u de Chrome-webbrowser openen op een desktop- of laptopcomputer.
  •  Selecteer vervolgens de drie verticale stippen in de rechterbovenhoek van de browser.
  •  Daarna moet u ‘Geschiedenis’ selecteren in het gegeven vervolgkeuzemenu en vervolgens moet u ook ‘Geschiedenis’ selecteren in het submenu.
  •  En om nu ook al uw zoekgeschiedenis tussen een bepaalde tijd en het heden te wissen, moet u ‘Browsegegevens wissen’ aan de linkerkant van het huidige scherm selecteren.

TIP: En als u afzonderlijke zoekitems wilt wissen, moet u teruggaan naar het tabblad Geschiedenis en vervolgens door uw zoekitems scrollen of u kunt het veld ‘Zoekgeschiedenis’ bovenaan gebruiken om het item te vinden die u wilt wissen.

  •  Nu op het volgende tabblad, moet u het vervolgkeuzemenu ‘Tijdbereik’ selecteren en vervolgens de optie ‘Altijd’ kiezen om uw geschiedenis te wissen. En optioneel moet u de selectievakjes uitschakelen naast de items die u wilt behouden.
  • Nadat u dit heeft gedaan, hoeft u alleen maar de optie ‘Gegevens wissen’ te selecteren.
  •  Eindelijk moet u nu eindelijk de drie verticale stippen rechts van een item selecteren dat u wilt wissen, en vervolgens moet u de optie ‘Verwijderen uit geschiedenis’ kiezen.

Je zou het de volgende keer zelf moeten kunnen doen. Mocht u echter tegen een probleem aanlopen, dan dient u contact op te nemen met Google Klantenservice Nummer . De monteurs begeleiden u vervolgens met bruikbare en betrouwbare oplossingen.