Hoe Kan Ik Het Vergeten Wachtwoord Van Mijn Google Account Herstellen?

Kijk je uit naar de juiste oplossingen en begeleiding om het vergeten wachtwoord van je Google-account te kunnen wijzigen? Nou, dan zou je zeker blij zijn dat je deze site hebt gevonden. Als u echter andere gerelateerde vragen heeft, moet u rechtstreeks Bellen Google Nummer . En dan zullen de toegewijde experts u onmiddellijk absolute oplossingen bieden.

De volgende stappen zijn bedoeld om het wachtwoord van een Gmail-account te herstellen:

 U moet beginnen door ervoor te zorgen dat u een secundair e-mailadres heeft dat is opgegeven voor uw Gmail-account. Of u bent minstens vijf dagen niet ingelogd op uw Gmail-account.
 Daarna moet je Gmail openen en vervolgens je e-mailadres invoeren in de daarvoor bestemde velden. Druk nu op de ‘Volgende’ knop.
 Vervolgens moet u de optie ‘Wachtwoord vergeten?’ Selecteren die zich op het inlogscherm bevindt.
 Na dit te hebben gedaan, zou Gmail u verschillende vragen stellen om u te helpen de eigenaar van het account te worden. Houd er rekening mee dat u voor elke vraag uw antwoord moet invoeren en vervolgens de knop ‘Volgende’ moet selecteren. of als u het antwoord op een vraag niet weet, kunt u de optie ‘Probeer het op een andere manier’ selecteren

TIP: U kunt ervoor kiezen om hieronder te klikken voor een lijst met vragen die door Google gesteld kunnen worden.

 Nadat u klaar bent met het instellen van uzelf als de eigenaar van uw account door de bovenstaande stappen te volgen, moet Gmail zich aanmelden bij het account. En als u om veiligheidsredenen het wachtwoord wilt wijzigen, hoeft u alleen maar de verstrekte ‘Wachtwoord wijzigen’ link te volgen.

TIP: en als u wilt voorkomen dat u uw wachtwoorden onthoudt, dan heeft u de mogelijkheid om dit te doen, u kunt een wachtwoordbeheerder proberen, deze zou gratis moeten zijn voor basisaccounts.

Wanneer u de bovenstaande procedure heeft doorlopen, zou u succesvol moeten zijn. Maar voor het geval u problemen ondervindt, moet u zonder aarzelen Contact opnemen met Google Telefoonnummer . Dan zullen de efficiënte technici hetzelfde verder afhandelen.