Hoe Installeer Ik Google Chrome op een Mac Apparaat?

Probeert u Google Chrome op uw Mac-apparaat te installeren, maar lukt het niet? Nou, dan ben je misschien op zoek naar een aantal geschikte oplossingen en begeleiding, toch? Dan heb je door het lezen van deze blog zeker de perfecte keuze gemaakt, en hier zul je zeker tevreden mee zijn. Als u echter hulp nodig heeft bij andere gerelateerde problemen of als u vragen heeft, kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met het klantenservice nummer van Google. En dan zullen de meest getalenteerde en ervaren experts u voorzien van eersteklas relevante oplossingen.

Hieronder volgen de stappen die worden genoemd om aan de slag te gaan met het proces en om Google Chrome op uw Mac-computer te kunnen installeren; u hoeft alleen de instructies te volgen die worden gegeven om de vereiste resultaten te krijgen:

 U moet eerst beginnen met het downloaden van het installatiebestand op uw apparaat.
 En daarna moet u het bestand ‘googlechrome.dmg’ openen.
 En dan in het venster dat wordt geopend op uw huidige scherm, ziet u het Chrome-pictogram.
 U moet Chrome nu naar de map ‘applicatie’ slepen.
• Nu op deze pagina wordt u mogelijk gevraagd om het admin-wachtwoord in te voeren.
• En als u het beheerderswachtwoord niet weet, hoeft u zich geen zorgen te maken, u hoeft Chrome alleen maar naar een plaats op uw computer te slepen waar u de wijzigingen kunt aanbrengen, zoals uw bureaublad.
 Nadat u dit heeft gedaan, moet u Chrome openen.
 En je moet ook de ‘Finder’ optie openen.
 Eindelijk in de zijbalk van de huidige pagina, die zich rechts van Google Chrome bevindt, hoeft u alleen maar te gaan om op de optie ‘Uitwerpen’ te klikken.

Als u eenmaal klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande stappen, zou u helemaal klaar moeten zijn en klaar om aan de slag te gaan met Google Chrome, dat soepel werkt. Maar als u een probleem tegenkomt, moet u onmiddellijk Bellen Google Nummer Nederland. En de hooggekwalificeerde technici begeleiden u met betrouwbare en passende oplossingen verder.