Hoe Verander Ik Mijn Google Meet Naam Met Android?

Probeert u uw Google Meet-naam op uw Android-apparaat te wijzigen? U kunt echter niet het noodzakelijke krijgen en daarom bent u ongeveer hetzelfde. Als dat zo is, dan heb je door naar deze blog te komen precies de juiste keuze gemaakt, want hier vind je alleen betrouwbaar en nuttig. En u kunt er zeker van zijn dat u helemaal geen spijt hoeft te hebben van uw beslissing. Maar als u ook hulp nodig heeft bij andere Google-gerelateerde problemen of vragen, hoeft u zich geen zorgen te maken; u hoeft alleen maar contact op te nemen met de meest bekwame en toegewijde experts over het verstrekte Google Klantenservice Nummer . Daarna word je onverwijld bijgestaan ​​door het team en zorgen zij ervoor dat je tevreden bent met het resultaat. Het enige dat u hoeft te doen, is uw zorgen over te laten aan de experts.

Hieronder volgen de stappen om uw Google Meet-naam te wijzigen met uw Android-apparaat; u moet het gewoon zorgvuldig volgen om de gewenste resultaten te krijgen:

  • De eerste die u moet nemen, is de app Instellingen van uw apparaat openen, dit is een blauw tandwielpictogram.
  • En dan moet je naar beneden scrollen en op Google tikken.
  • Daarna moest je ook op de optie ‘Je Google-account beheren’ tikken.
  • Je moet nu de optie ‘Persoonlijke info’ selecteren in het horizontale menu onder je profielfoto en naam.
  • Vervolgens moet u ook op ‘Naam’ tikken in het gedeelte ‘Basisinformatie’.
  • Nu moet u uw gewenste voor- en / of achternaam invoeren in de gegeven velden.
  • Eindelijk, als je klaar bent, moet je op de ‘Opslaan’ knop tikken.

Als je klaar bent met de bovenstaande stappen, zou je de volgende keer in je eentje hetzelfde moeten kunnen afhandelen. Maar mocht u toch een storing tegenkomen, hoeft u alleen maar contact op te nemen met Google Telefoonnummer zonder enige aarzeling. En de technici zijn binnen de kortste keren beschikbaar om u verder te begeleiden met relevante oplossingen.