Hoe Verwijder Ik De Zoekgeschiedenis Van Mijn Google Account?

Heeft u hulp nodig om de zoekgeschiedenis uit uw Google-account te verwijderen? Dan heeft u de perfecte site gevonden waar u direct wordt geholpen met nauwkeurige oplossingen. Maar heb je nog andere gerelateerde problemen dan moet je meteen Google Nummer Bellen voor de beste oplossingen. En dan zullen de experts u zo snel mogelijk voorzien van de meest effectieve oplossingen.

Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan met het vereiste proces:

 U moet beginnen met een bezoek aan ‘myaccount.google.com’ in een webbrowser of mobiele browser, en dan moet u zich aanmelden bij uw Google-account als u zich al heeft aangemeld.
 Vervolgens moet je de categorie ‘Gegevens en personalisatie’ selecteren die aan de linkerkant staat, en vervolgens moet je omlaag scrollen naar de ‘Activiteit en tijdlijn. Daarna moet je de optie ‘Mijn activiteit’ selecteren.
 Om nu al uw Google-zoekgeschiedenis te wissen, moet u de drie verticale stippen selecteren die zich bovenaan het scherm rechts van het zoekveld bevinden, en nu moet u de optie ‘Activiteit verwijderen op’ selecteren.
 Daarna moet u ‘All Time’ selecteren in het vak ‘Activiteit verwijderen’.
 U moet nu kiezen uit welke services u de activiteit wilt verwijderen, of u kunt ook alle categorieën selecteren en vervolgens de knop ‘Volgende’ selecteren.
 Nu moet u in het bevestigingsvenster de knop ‘Verwijderen’ selecteren om uw Google-activiteit permanent te verwijderen.

TIP: en als u afzonderlijke Google-zoekactiviteititems wilt verwijderen, hoeft u alleen maar door uw ‘Mijn activiteitspagina’ te scrollen (of u kunt de zoekfunctie gebruiken) om ook het zoekitem te vinden dat u wilt verwijderen. Hierna moet u de drie verticale stippen selecteren die zich in de rechterbovenhoek van het item bevinden, en vervolgens moet u de knop ‘Verwijderen’ selecteren.
Als je klaar bent met het volgen van de genoemde stappen, zou je goed moeten zijn om ermee aan de slag te gaan. Als u problemen ondervindt, moet u Neem contact op met Google Telefoonnummer zonder enige twijfel.