Hoe kan ik een apparaat verwijderen uit of ontkoppelen van Google Home?

Probeer je een apparaat te verwijderen van of ontkoppelen van je Google Home? Dan ben je misschien op zoek naar de juiste begeleiding om het nodige gedaan te krijgen, toch? Dan bent u bij ons aan het juiste adres en wordt u direct geholpen met de meest geschikte oplossingen. Mocht u echter problemen ondervinden met andere gerelateerde vragen, dan kunt u altijd contact opnemen met het Google Klantenservice Nummer . En dan bieden u, de efficiënte experts, u in een mum van tijd eersteklas oplossingen.

Volg de onderstaande stappen om een ​​aangesloten apparaat uit uw Google Home te verwijderen:

• Allereerst moet u het apparaat selecteren dat u wilt verwijderen.
• En dan moet u op het apparaatscherm op het pictogram Instellingen in de rechterbovenhoek tikken.

TIP: En als je nu je apparaat in de Google Home-app ziet, maar je hebt geen toegang tot de instellingenpagina, dan kan de verbinding worden verbroken. Controleer daarom of het apparaat is aangesloten en online is.

• Daarna moet u de optie ‘Apparaat verwijderen’ selecteren en vervolgens moet u de verwijdering bevestigen door op de knop ‘Verwijderen’ te klikken.

Als u nu een Works with Google-apparaat of smart home-product wilt verwijderen, moet u deze onderstaande stappen volgen;

• U moet eerst het apparaat dat u wilt verwijderen in de Google Home-app lokaliseren en vervolgens selecteren.
• En nu moet u de apparaatnaam ‘Ontkoppelen’ zoeken en erop tikken in de apparaatinstellingen.
• Ten slotte moet u nu bevestigen dat u het apparaat van deze fabrikant wilt verwijderen door op de knop ‘Ontkoppelen’ te tikken.

OPMERKING: u moet weten dat wanneer u ervoor kiest om een ​​apparaat te ontkoppelen van een Works with Google-fabrikant, u alle apparaten van dat specifieke productmerk kwijtraakt.

Als je de bovenstaande stappen hebt doorlopen, zou je hetzelfde probleemloos moeten kunnen afhandelen. Maar als u problemen ondervindt, moet u contact opnemen met het Google-servicenummer . De technici staan ​​klaar om u te helpen met verdere betrouwbare oplossingen.