Hoe Start Ik Een Nieuwe Lijst met Google Maps?

Wil je leren hoe je met Google aan een nieuwe lijst kunt beginnen en ben je daarom op zoek naar betrouwbare oplossingen? Nou, dan ben je bij de perfecte blog gekomen. En als u andere gerelateerde vragen heeft, hoeft u alleen maar het nummer van de Google klantenservice te bellen. U wordt dan bijgestaan ​​door goed opgeleide experts en zij zullen u onmiddellijk van het nodige voorzien.

Hieronder volgen de stappen om een ​​nieuwe lijst te starten met Google Maps:

1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de Google Maps-app op uw telefoon openen. Standaard wordt het echter geopend op uw huidige locatie.
2. En dan moet u een locatie of bedrijfstype typen in het zoekvak bovenaan het Google Maps-scherm. En u kunt ook op de microfoon tikken om met uw stem te zoeken.
3. Daarna moet u de locatie die u zoekt selecteren door op de zoekresultaten te tikken.
4. Onderaan het scherm staat nu de naam, beoordeling, openings- of sluitingstijd en een indicator geeft aan hoe lang het duurt om daar te komen. Nadat u dit heeft gedaan, moet u op de informatie tikken om de locatie op volledig scherm weer te geven.
5. U moet nu op de knop ‘Opslaan’ tikken die in het midden van het huidige scherm wordt weergegeven.
6. En je zou ook een tik op de ‘Nieuwe lijst’ optie moeten geven.
7. Ten slotte moet u de lijst eindelijk een naam geven en vervolgens een privacy-instelling selecteren. En als u nu van plan bent uw lijst naar vrienden te sturen, moet u de optie ‘Gedeeld’ kiezen en vervolgens ook op de knop ‘Maken’ bovenaan het scherm tikken.

Nu zou u een nieuwe lijst moeten hebben met één opgeslagen locatie.

Nadat u klaar bent met de bovenstaande procedure, zou u op elk moment toegang moeten hebben. Als u echter problemen ondervindt, moet u onmiddellijk contact opnemen met het Google Telefoonnummer. En de ijverige technici zullen u waar nodig begeleiden met eersteklas oplossingen.