Hoe Voeg Ik Een E-mail Toe Aan Mijn Google Agenda?

Wil je een e-mail kunnen toevoegen aan je Google Agenda en ben je daarom op zoek naar betrouwbare oplossingen? Welnu, dan bent u nu eindelijk aan het juiste adres en wordt u direct geholpen. Maar als u andere problemen heeft, kunt u zonder aarzelen direct het Google Klantenservice nummer bellen. En de experts zorgen dan binnen no-time voor de meest bruikbare oplossingen.

Hieronder volgen de instructies om een ​​Gmail-e-mail aan uw Google-agenda toe te voegen;

 Allereerst moet u Gmail openen in een nieuw webbrowsertabblad of -venster.
 En dan moet je het e-mailbericht openen dat je aan je Google Agenda wilt toevoegen.
 Hierna zou je de optie ‘Meer’ moeten selecteren, die wordt weergegeven door drie verticaal uitgelijnde stippen in de rechterbovenhoek van de Gmail-werkbalk, net boven de onderwerpregel van de e-mail.
 Nu moet je in het vervolgkeuzemenu dat op je scherm verschijnt de knop ‘Evenement maken’ selecteren.
 En dan wordt er een nieuw tabblad geopend, waarin het scherm voor het maken van Google Agenda-evenementen wordt geladen. De meeste details van e-mailberichten zijn echter vooraf ingevuld in de gebeurtenisvelden, het bevat ook de onderwerpregel en de hoofdtekst. En deze velden kunnen worden bewerkt, dus indien nodig kunt u doorgaan en de datum en tijd van de gebeurtenis wijzigen, evenals herinneringen die u wilt instellen.

TIP: Je moet ook weten dat de bijlagen die deel uitmaakten van de oorspronkelijke e-mail, ook worden opgenomen in de Agenda-afspraak.

 Eindelijk, als je tevreden bent met de nieuwe afspraakdetails, moet je de knop ‘Opslaan’ selecteren om de afspraak vast te leggen in je Google Agenda. En dan heb je ook nog de mogelijkheid om gasten uit te nodigen om het evenement te bekijken of te bewerken

Wanneer u klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen, zou u er helemaal klaar voor moeten zijn om hetzelfde gemakkelijk te openen. En als u een probleem tegenkomt, moet u contact opnemen met het Google-servicenummer. U heeft dan de geschikte technici om u te helpen met de benodigde oplossingen.