Hoe Maak Ik Nog Een Agenda in Google?

Probeer je een andere agenda in Google te maken, maar lukt dit niet? En bent u daarom op zoek naar passende oplossingen? Welnu, dan bent u zeker op de juiste blog terechtgekomen, en hier wordt u dienovereenkomstig geholpen. Als u echter hulp nodig heeft met andere gerelateerde Google-vragen of problemen, kunt u altijd een Google Helpdesk Bellen geven wanneer u maar wilt. Waarna de goed gekwalificeerde experts u direct de meest relevante oplossing bieden. En u kunt er zeker van zijn dat u met hetzelfde tevreden zult zijn, aangezien het team u niet teleurgesteld zal laten zijn over de resultaten.

Hieronder volgen de stappen om te beginnen met het maken van een andere agenda in uw Google-account: volg gewoon om de juiste oplossing te krijgen:

• Allereerst moet u inloggen op uw Google-account en vervolgens de Google Agenda-site bezoeken.
• Daarna moet u op de knop ‘Toevoegen’ (het plustekenpictogram) klikken naast ‘Andere agenda’s’ en vervolgens moet u ook de optie ‘Nieuwe agenda maken’ selecteren in het pop-upmenu.
• En nu moet u de naam invoeren die u voor uw nieuwe kalender wilt in het vak ‘Naam’. Vervolgens moet u optioneel in het vak ‘Beschrijving’ in meer detail aangeven welke evenementen aan deze kalender worden toegevoegd, en ook de standaard ‘Tijdzone’ voor de kalender.
• Eindelijk, eindelijk, hoeft u alleen maar op het tabblad ‘Agenda maken’ te klikken. en dan zie je onderaan het browservenster een klein bevestigingsbericht samen met een link om de extra opties voor de kalender te ‘Configureren’

Als u klaar bent met het bovenstaande proces, moet u gemakkelijk toegang hebben tot het benodigde. Maar als u een storing tegenkomt, kunt u zonder aarzelen Contact opnemen met Google Telefoonnummer. En de toegewijde technici zullen u begeleiden met verdere instructies. En het team zal u zeker in een mum van tijd helpen, want ze zijn de klok rond beschikbaar, wat er ook gebeurt.