Hoe Krijg Ik De Google Agenda Op Mijn Windows Bureaublad?

Heeft u moeite om de Google Agenda op uw Windows Agenda-bureaublad te krijgen? Dan moet je uitkijken naar de juiste begeleiding om hetzelfde voor elkaar te krijgen, toch? Dan ben je zeker op de juiste blog terecht gekomen, want hier vind je alleen betrouwbare oplossingen. Maar als u hulp nodig heeft bij andere gerelateerde Google-problemen of -vragen, hoeft u zich geen zorgen te maken: u moet gewoon een Bellen Google Klantenservice geven wanneer u maar wilt. En u wordt bijgestaan ​​door de meest efficiënte en ervaren experts die 24/7 beschikbaar zijn. En ze begeleiden u pas in een mum van tijd met passende oplossingen.

Volg de onderstaande stappen om uw Google Agenda op uw Windows Desktop te krijgen; het enige wat u hoeft te doen is uw Google-agendagegevens synchroniseren met uw Windows-agenda:

 U moet beginnen met het selecteren van het ‘Start’ menu, en nu kalender typen, en dan zou u de ‘Kalender’ app moeten selecteren.
 Daarna, wanneer Windows Agenda wordt geopend, moet u het tandwielpictogram linksonder selecteren om de Agenda-instellingen te openen. En dan zou je in het instellingenmenu de opties Accounts beheren> Account toevoegen moeten selecteren.
 Vervolgens moet u in het venster ‘Een account toevoegen’ Google selecteren.
 En nu wordt u gevraagd om u aan te melden bij uw Google-account. U hoeft alleen de naam en het wachtwoord voor uw Google-account in te voeren.
 Nu moet u de toegang voor Windows goedkeuren om toegang te krijgen tot uw Google-account.
 En als u klaar bent met het synchroniseren van uw Google Agenda met Windows Agenda, ziet u alle evenementen en andere items uit uw Google Agenda-agenda in uw Windows Agenda.
 Eindelijk kunt u eindelijk doorgaan en de bestaande Google Agenda-evenementen toevoegen, verwijderen of bewerken vanuit de Windows Agenda.

Als u de bovenstaande stappen correct heeft doorlopen, zou u uw Google-agenda gemakkelijk moeten kunnen verwerken. Bij problemen dient u direct contact op te nemen met Google Klantenservice Nederland . De technici helpen u dan onmiddellijk met het nodige.