Hoe Kan Ik Mijn E-Mails Van Hotmail Doorsturen Naar Een Ander Account?

Bent u op zoek naar de beste en meest betrouwbare stappen om uw e-mails van uw Hotmail-account naar een ander e-mailaccount te kunnen doorsturen? Als dat zo is, dan zou je zeker geen spijt hebben van je beslissing, want je bent op de perfecte plek beland. En hier in deze blog word je binnen no-time geholpen met de beste oplossingen. Als u echter ook problemen ondervindt met andere gerelateerde Hotmail-problemen, kunt u altijd contact opnemen met het Hotmail-klantenservicenummer wanneer u maar wilt. Dan staat het team van toegewijde en ervaren experts voor u klaar om u direct te helpen met de benodigde oplossingen. U kunt er dan zeker van zijn dat u niet teleurgesteld zult zijn over de resultaten, omdat ze u nooit in de steek zullen laten.

Hieronder volgen de stappen om uw Windows Live Hotmail-e-mails door te sturen naar een ander e-mailaccount; je hoeft alleen maar goed te volgen om de gewenste resultaten te krijgen:

  • U moet eerst inloggen op uw e-mailaccount via Outlook Mail.
  • En dan moet je het menupictogram ‘Instellingen’ selecteren. Je vindt het aan de rechterkant van de menubalk, het heeft de vorm van een tandwiel.
  • Vervolgens moet u de optie ‘Bekijk alle Outlook-instellingen’ kiezen.
  • U moet nu naar het gedeelte ‘Mail > Doorsturen’ gaan.

OPMERKING: Houd er ook rekening mee dat Microsoft u kan vragen om opnieuw in te loggen op uw account, omdat u toegang hebt tot gevoelige informatie.

  • Hierna moet u het selectievakje ‘Doorsturen inschakelen’ selecteren.
  • En nu moet je in het veld ‘Mijn e-mail doorsturen naar’ het e-mailadres invoeren waarnaar je berichten wilt doorsturen.
  • Ten slotte hoeft u alleen maar de knop ‘Opslaan’ te selecteren om de aangebrachte wijzigingen te bevestigen.

Nadat u de bovengenoemde stappen volgens de instructies hebt voltooid, zou u zonder enige moeite toegang moeten kunnen krijgen. Maar als u problemen tegenkomt, moet u meteen Contact Hotmail nummer. En dan zullen de technici u zo snel mogelijk begeleiden met verdere relevante oplossingen.