Hoe Los Ik Een Gmail-Account Op Dat Niet Inlogt?

Wil je een Gmail-account kunnen repareren dat niet inlogt? Nou, dan is dit gewoon de beste plek voor jou om te beginnen. En als u ook andere gerelateerde problemen heeft, kunt u het Gmail klantenservice nummer bellen wanneer u maar wilt. Dan helpen de hoogopgeleide experts binnen de kortste keren met de meest geschikte en bruikbare oplossingen.

Vraag je je af hoe je je Gmail-account kunt deblokkeren?

Dan moet u weten dat u uw Gmail-account kunt deblokkeren door de gebruikersnaam te herstellen of het accountwachtwoord opnieuw in te stellen. Voordat u dat doet, moet u echter een secundair herstel-e-mailadres of telefoonnummer instellen. En dit detail zal Google gebruiken om uw identiteit te verifiëren. En je zou blij zijn te weten dat het secundaire e-mailadres niet per se in Gmail hoeft te staan.

Hieronder volgen de stappen om uw Gmail-account te deblokkeren door uw gebruikersnaam te herstellen:

 Het eerste dat u zou moeten doen, is de Gmail-aanmeldingspagina openen en vervolgens de knop ‘E-mail vergeten’ selecteren.
 En nu moet u op de pagina ‘Vind uw e-mail’ uw telefoonnummer of herstel-e-mailadres invoeren.
 En dan moet je de knop ‘Volgende’ selecteren.
 Vervolgens vult u de ‘Voor- en achternaam’ in de daarvoor bestemde velden die u voor dit specifieke account gebruikt.
 U moet nu de knop ‘Verzenden’ selecteren om een ​​6-cijferige verificatiecode te ontvangen op het telefoonnummer of de herstelde e-mail die aan het account is gekoppeld.
 Nadat u o heeft gedaan, moet u de gebruikersnaam kiezen die u wilt herstellen.
 Eindelijk, eindelijk, hoef je alleen maar je wachtwoord in te voeren en dan moet je inloggen op je Gmail-account. Daarna zou het probleem moeten zijn opgelost.

Zodra u de hierboven gegeven stappen volgens de instructies hebt voltooid, zou u tevreden en in orde moeten zijn om uw account weer soepel te kunnen gebruiken. Als u echter met een probleem wordt geconfronteerd, kunt u altijd zonder aarzelen contact opnemen met het Gmail Telefoonnummer. Dan helpen de monteurs je direct verder met de benodigde oplossingen.