Hoe Koppel Ik Mijn Bol.com Account Aan Kobo?

Ben je op zoek naar de beste begeleiding om je Bol-account aan Kobo te kunnen koppelen? Nou, dan zou je blij zijn dat je het perfect hebt gemaakt en hier wordt je dienovereenkomstig geholpen. Als u echter ook andere zorgen heeft, kunt u gerust bellen op het Bol Klantenservice nummer. De gekwalificeerde en ervaren experts zullen u zo snel mogelijk van het nodige voorzien.

Hieronder volgen de stappen om je Kobo-account te koppelen aan bol.com-accounts; u hoeft alleen maar zorgvuldig te volgen om de juiste resultaten te krijgen:

  •  Allereerst moet je naar Kobo.com gaan.
  •  En dan moet je op de knop ‘Aanmelden’ klikken die zich bovenaan het huidige scherm bevindt.
  •  Vervolgens moet u de gebruikersnaam van uw bol.com-account invoeren.

Als er nu een bericht verschijnt waarin staat dat je e-mail is gekoppeld aan een bestaand Kobo-account, word je doorgestuurd om in te loggen met dat account. Daarna moet u uw bestaande Kobo-wachtwoord in het daarvoor bestemde veld invoeren.

  •  U moet nu op de knop ‘Doorgaan’ klikken.

Hierna wordt u aangemeld bij de Kobo-website en wordt u doorgestuurd naar de startpagina.

  •  En nu moet u op de optie ‘Mijn account’ bovenaan het scherm klikken.
  •  Daarna moet u ook op de optie ‘accountinstellingen’ klikken.
  •  U moet nu naar beneden scrollen naar de ‘Aanmeldopties’ aan de linkerkant van de pagina.
  •  Dan moet je eindelijk het ‘Mijn bol.com-account’ vinden in de gegeven lijst en dan gewoon op de optie ‘Dit account koppelen’ klikken.

Als je nu klaar bent met het koppelen van je account aan Kobo, kun je doorgaan en je bestaande bol.com-account blijven gebruiken om in te loggen op je Kobo-account.

Zodra u klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande stappen, zou u klaar moeten zijn om toegang te krijgen tot hetzelfde. Maar als u een probleem tegenkomt, hoeft u alleen maar contact op te nemen met het Bol nummer bellen. Dan zullen de technici u direct begeleiden met de beste oplossingen.