Hoe Kan Ik De Schakelaar Voor Automatische Verlenging In Mcafee Inschakelen?

Heeft u hulp nodig om de schakelaar ‘Automatische verlenging’ in McAfee in te schakelen? Als dat zo is, zul je zeker binnen de kortst mogelijke tijd met de nodige hulp worden geleid. En als u ook andere gerelateerde problemen heeft, kunt u altijd zonder aarzelen contact opnemen met het McAfee klantenservice nummer. Dan zal het toegewijde en in aanmerking komende team van experts u onmiddellijk de meest bruikbare oplossingen bieden.

Hieronder volgen de stappen om met het proces te beginnen en de schakelaar ‘Automatische verlenging’ in McAfee in te schakelen:

  • Allereerst moet u naar de link home.mcafee.com gaan.
  • En dan moet je op de knop ‘Aanmelden’ rechtsboven klikken.
  • U moet nu uw geregistreerde e-mailadres en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden typen.
  • En nu moet je op de knop ‘Aanmelden’ klikken.
  • Vervolgens moet u op de tegel ‘Automatische verlenging’ klikken.
  • Klik daarna rechts onder de ‘Lid automatisch verlengen’ op de knop ‘Inschakelen’.

OPMERKING: Mogelijk hebt u nu meerdere productabonnementen op het weergegeven scherm. En dan moet u op de knop ‘Inschakelen’ klikken voor de producten waarvoor u ‘Automatische verlenging’ wilt inschakelen.

  • Ten slotte moet u het ‘Beleid voor automatische verlenging’ bekijken. En wanneer u klaar bent om ‘Automatische verlenging’ in te schakelen, hoeft u alleen maar op de knop ‘Akkoord’ te klikken.

OPMERKING: En als u nu op het scherm wordt gevraagd, moet u bevestigen dat u factuurgegevens gebruikt, bijvoorbeeld in het geval dat uw creditcardgegevens zijn verwijderd of verlopen.

U hebt nu de schakelaar ‘Automatische verlenging’ ingeschakeld en voortaan wordt uw McAfee-productabonnement automatisch verlengd aan het einde van de abonnementsperiode om ervoor te zorgen dat uw bescherming niet wordt onderbroken.

Nadat u de bovengenoemde stappen hebt voltooid, moet u tevreden zijn met de resultaten. Als u echter problemen ondervindt, hoeft u alleen maar direct bellen McAfee telefoonnummer. En dan zorgen de technici ervoor dat je verder wordt begeleid met de meest geschikte oplossingen.