Hoe Kan Ik Een E-mailadres In Gmail Deblokkeren?

  • Post author:
  • Post category:Gmail

Heeft u problemen met het deblokkeren van een e-mailadres in uw Gmail-account? Nu u deze site heeft bereikt, kunt u zeker hetzelfde voor elkaar krijgen. Mocht u echter hulp nodig hebben bij andere Gmail-problemen, dan kunt u direct een Bellen Gmail Telefoonnummer geven. De experts helpen u direct met bruikbare en betrouwbare oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om u op weg te helpen met het deblokkeren van een geblokkeerd e-mailadres in Gmail:

 U moet beginnen door het tandwielpictogram Instellingen te selecteren.
 En nu moet je Instellingen selecteren.
 Daarna moet u op de pagina Instellingen het tabblad ‘Filters en geblokkeerde adressen’ selecteren.
 Vervolgens, onderaan dezelfde pagina, is een sectie voor geblokkeerde adressen. Dit zijn de adressen die u automatisch naar spam heeft gefilterd met behulp van de ‘Blokkeerfunctie’
 U moet nu het adres vinden dat u wilt deblokkeren en dan moet u de optie ‘Blokkering opheffen’ selecteren.
 Als dat is gebeurd, moet u de blokkering opheffen om te bevestigen dat u het adres wilt deblokkeren en alle toekomstige e-mails naar uw Gmail-inbox sturen.
 Eindelijk, eindelijk, alle toekomstige e-mails van het niet-geblokkeerde adres verschijnen in je gewone inbox, tenzij er een ander filter is dat het ergens anders naartoe stuurt.

En als u het e-mailadres niet kunt deblokkeren, volgt u de onderstaande stappen:

 Ga eerst naar de map ‘Spam’.
 En daarna moet u een e-mail openen die geen spam is.
 En vervolgens in de banner bovenaan het bericht, moet je ‘Melden geen spam’ selecteren om het bericht naar je inbox te verplaatsen.
 Nu zou je het bericht en andere soortgelijke berichten vanaf nu in je Inbox moeten kunnen zien.

Nadat u klaar bent met de stappen, zou u zonder enig probleem toegang moeten hebben. Maar als u een probleem tegenkomt, moet u onmiddellijk Contact Gmail Nummer Nederland. En de zeer bekwame technici zullen u begeleiden met verdere relevante oplossingen.