Hoe Kan Ik Mijn Gmail Contacten Synchroniseren Met Mac Contacten?

  • Post author:
  • Post category:Gmail

Kijk je er naar uit om je Gmail-contacten te synchroniseren met Mac-contacten? Nu u op deze site bent aangekomen, wordt u hier zeker bij geholpen. Maar als u andere gerelateerde vragen heeft, kunt u Bellen Gmail Telefoonnummer. En de zeer bekwame experts zullen u binnen de kortste keren betrouwbare oplossingen bieden.

Als u nu niet over de Google-services op uw Mac beschikt en u alleen uw Gmail-contacten aan de ‘Contacten’ -applicatie wilt toevoegen, moet u de onderstaande instructies volgen. Als u echter al over de Google-services beschikt, hoeft u alleen de instructies in ‘Als u al Google-services op uw Mac heeft, te voltooien.

  • Allereerst moet u naar uw Mac gaan en de applicatie ‘Contacten’ openen.
  • Daarna zou u in de menubalk de opties ‘Contacten> Account toevoegen’ moeten selecteren.
  • U moet dan ‘Google’ selecteren en vervolgens ook de knop ‘Doorgaan’.
  • Nadat u dit heeft gedaan, wordt u gevraagd om het te verifiëren in uw webbrowser. En ga vervolgens naar ‘Browser openen’ selecteren
  • U moet nu inloggen op uw Gmail-account.
  • En vervolgens in ‘Selecteer de apps die u wilt gebruiken met dit account’ en vervolgens moet u het selectievakje ‘Contacten’ selecteren, daarna selecteert u ‘Gereed’

De contactgegevens van Gmail verschijnen nu in de ‘Contacten’ applicatie op je Mac. Om toegang te krijgen tot uw Gmail-contacten, moet u in het navigatievenster aan de linkerkant van de ‘Contacten’ -app ‘Alle Google’ of de naam van uw Gmail-account selecteren.

Tip: om de contacten van elk account tegelijk te kunnen zien, moet u in het navigatievenster van de ‘Contacten’ -applicatie ‘Alle contacten’ selecteren.

Nadat je de bovenstaande stappen hebt doorlopen, zou je er helemaal goed in moeten zijn om weer aan het werk te gaan. En als u problemen ondervindt, hoeft u alleen maar Contact Gmail Nummer Nederland. U krijgt direct toegewijde en ervaren technici die u helpen bij het oplossen van alle gerelateerde problemen.