Hoe Exporteer Ik Filters In Een Gmail Account Correct?

Wil je leren hoe je filters correct exporteert in je Gmail-account? Welnu, dan moet je weten dat je zeker de juiste keuze hebt gemaakt door naar deze site te komen. En als u ook andere vragen heeft met betrekking tot lastigvallen, kunt u meteen het Gmail-klantenservicenummer bellen zonder enige aarzeling. Dan helpen de hooggekwalificeerde experts u binnen de kortste keren met het nodige.

Hieronder volgen de stappen om filters in uw Gmail-account te exporteren:

OPMERKING: u moet eerst het gedeelte Filters en geblokkeerde adressen van uw account openen om een ​​offline kopie van uw accountfilters te kunnen maken.

  • Allereerst moet je het pictogram ‘Instellingen tandwiel’ in de rechterbovenhoek van Gmail selecteren.
  • En dan moet je de optie ‘Alle instellingen bekijken’ selecteren.
  • Hierna moet u de optie ‘Filters en geblokkeerde adressen’ kiezen samen met het menu bovenaan.
  • U moet nu een vinkje plaatsen in het vakje naast de een of meer regels die u wilt opslaan. En als u ze allemaal wilt opslaan, hoeft u alleen maar helemaal naar beneden te scrollen en de optie ‘Alles’ te kiezen.
  • Vervolgens moet je de knop ‘Exporteren’ selecteren die onderaan de lijst met Gmail-filters staat.
  • U moet het bestand nu een gedenkwaardige naam geven en vervolgens een map kiezen om het in op te slaan.

TIP: Als u echter veel regels afzonderlijk exporteert, bijvoorbeeld niet in hetzelfde bestand, moet u er zeker van zijn dat u namen gebruikt die voor u logisch zijn. Als u wilt, kunt u de afzonderlijke regels ook in afzonderlijke mappen groeperen, zodat u weet waar ze voor zijn wanneer u ze weer gaat gebruiken.

  • Ten slotte hoef je nu alleen nog maar de knop ‘Opslaan’ te selecteren om de Gmail-filter(s) als XML-bestand te downloaden.

Als u klaar bent met het bovengenoemde proces, zou u het graag zelf willen doen. Maar als u problemen tegenkomt, kunt u contact opnemen met het Gmail Bellen Nederland. Dan zijn de techneuten zo snel mogelijk beschikbaar om je verder te begeleiden.