Hoe Kan Ik Een Geblokkeerd Adres in Gmail Deblokkeren?

  • Post author:
  • Post category:Gmail

Wil je weten hoe je een geblokkeerd e-mailadres in je Gmail-account kunt deblokkeren? Als dat zo is, dan kun je in deze blog hetzelfde binnen de kortst mogelijke tijd krijgen, maar als je andere gerelateerde problemen hebt, kun je meteen Bellen Gmail Nummer Nederland geven. En dan zal het team van zeer bekwame experts u de nodige oplossingen bieden.

Volg de onderstaande stappen om de juiste resultaten te krijgen:

 Het eerste dat u moet doen, is naar het tandwielpictogram Instellingen gaan.
 En dan moet je Instellingen selecteren.
 Nu moet u op de pagina Instellingen het tabblad ‘Filters en geblokkeerde adressen’ selecteren.
 Daarna is onderaan de pagina een sectie voor de geblokkeerde adressen. Dit zijn de adressen die u automatisch naar spam heeft gefilterd met behulp van de ‘Blokkeren’ -functie.
 U zou nu het adres moeten vinden dat u wilt deblokkeren en vervolgens de knop ‘Deblokkeren’ selecteren.
 Vervolgens moet u de knop ‘Deblokkeren’ selecteren om te bevestigen dat u het adres wilt deblokkeren en vervolgens moet u alle toekomstige e-mails naar uw Inbox sturen.
 Nu zullen eindelijk alle toekomstige e-mails van dat specifieke niet-geblokkeerde adres verschijnen in uw normale Inbox, tenzij dat een ander filter is dat de e-mail ergens anders naartoe stuurt.

En nu als u het e-mailadres niet kunt deblokkeren; Vervolgens moet u ervoor zorgen dat er geen ander filter is, u hoeft alleen maar naar dat e-mailadres te zoeken op de pagina ‘Filters en geblokkeerde adressen’ in de instellingen. Het is mogelijk dat een ander filter is ingesteld om die e-mails automatisch naar een andere map te sturen. En als dat het geval is, kunt u dat filter gewoon bewerken of verwijderen om ervoor te zorgen dat uw e-mails naar uw inbox gaan.

Nadat u de stappen heeft voltooid, zou u helemaal klaar moeten zijn met uw Gmail-account. En mocht je een probleem tegenkomen, neem dan contact op met het Gmail Telefoonnummer . De monteurs helpen u dan direct met verdere oplossingen.