Hoe Vind Ik Het Filter in Gmail Om de Blokkering op te Heffen?

  • Post author:
  • Post category:Gmail

Ben je benieuwd hoe je het filter in je Gmail-account kunt vinden om een ​​afzender te deblokkeren? Dan ben je vast en zeker op de plek waar je nauwkeurig wordt begeleid met de gewenste stappen. Als je echter hulp nodig hebt bij andere Gmail-vragen, dan heb je zojuist een Bellen Gmail Telefoonnummer Nederland gekregen, voor passende en bruikbare oplossingen. En dan helpen de goed opgeleide experts u daar direct bij.

Volg de onderstaande stappen om te beginnen met de procedure en zoek het filter dat u wilt deblokkeren:

 U moet de instellingen selecteren, het is een tandwielvormig pictogram en vervolgens moet u Instellingen kiezen.
 Vervolgens moet u naar het tabblad ‘Filters en geblokkeerde adressen’ gaan.
 En dan in ‘De volgende filters worden toegepast op alle inkomende mail’. U moet het filter vinden dat u wilt bewerken of verwijderen. Houd er rekening mee dat de naam of het adres vetgedrukt is.

En als u het filter wilt bewerken, volg dan deze stappen;

 Ten eerste moet je direct naast het filter de ‘Bewerken’ knop selecteren om de filterdetails te openen.
 Nu zou u in het veld ‘Van’ alleen de adressen moeten verwijderen die moeten worden ontgrendeld. En dan worden alle adressen die in het filter achterblijven, geblokkeerd.

Opmerking: als u het blokkeren van alle e-mailadressen die in het filter staan, wilt stoppen,

 En dan moet je de ‘Doorgaan’ knop selecteren.
 U moet nu kiezen hoe Gmail omgaat met e-mails die door het filter worden opgevangen, zoals; u moet de knop ‘Verwijderen’ kiezen om de e-mail van de geblokkeerde afzenders te verwijderen. Daarna moet u het ‘Filter bijwerken’ selecteren om uw wijzigingen op te slaan.

Nadat u klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande stappen, zou u toegang moeten hebben tot het gewenste. En in het geval dat u problemen ondervindt, moet u zonder aarzeling contact opnemen met Gmail Nummer. Dan begeleiden de monteurs u in een mum van tijd met de juiste oplossingen.