Betrouwbare Stappen Voor het Instellen van Gmail in de Nieuwste OS Versie

  • Post author:
  • Post category:Gmail

Wilt u uw Gmail-account instellen op de nieuwste OS-versie? Dan kun je dat eenvoudig doen door deze blog tot het einde door te nemen. Hier wordt u alleen begeleid met betrouwbare oplossingen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken. Maar als je andere Gmail-problemen tegenkomt, moet je meteen contact opnemen met <b> Gmail Bellen Nummer Nederland </b>. Het team van experts zal u voorzien van het nodige.

Volg de onderstaande stappen volgens de instructies om de juiste resultaten te krijgen:

 U moet beginnen met het selecteren van het ‘Apple-logo> Systeemvoorkeuren’
 En ga dan ook naar ‘Internetaccounts’ selecteren.
 Nu zijn er in het deelvenster Internetaccounts e-mail- en socialemedia-accounttypes die compatibel zijn met Mac. Hier moet u ‘Google’ selecteren
 Vervolgens moet u de optie ‘Browser openen’ selecteren wanneer u hierom wordt gevraagd in het vervolgkeuzevenster.
 Op de weergegeven pagina moet u uw Google-accountnaam (e-mailadres) invoeren in het daarvoor bestemde veld en vervolgens de knop Volgende selecteren.
 U moet ook het wachtwoord van uw Google-account invoeren en vervolgens de knop ‘Volgende of Instellen’ selecteren, afhankelijk van uw OS-versie die u gebruikt.
 Daarna verandert het vervolgkeuzepaneel om een ​​lijst met apps op uw Mac weer te geven die gebruik kunnen maken van het Google-account. je moet vervolgens de optie ‘E-mail’ en een van de andere apps selecteren en nu ‘Gereed’ selecteren
 Eindelijk heeft u nu uw Google-e-mailaccount automatisch ingesteld in de e-mailtoepassing.

Opmerking: u kunt ook toegang krijgen tot het voorkeurenpaneel Internetaccounts door de toepassing Mail te starten en vervolgens moet u ‘Mail> Accounts’ in de menubalk selecteren.
Als u klaar bent met het doorlopen van de gegeven stappen, zou u succesvol moeten zijn met het vereiste. Maar mocht u problemen ondervinden, dan kunt u het beste een Bellen Gmail Contact Telefoonnummer geven. De technici helpen u binnen de kortst mogelijke tijd met verdere instructies.