Hoe Los Ik Het Probleem Op Als Gmail Niet Werkt Op De iPhone?

  • Post author:
  • Post category:Gmail

Heeft u problemen met het feit dat uw Gmail niet werkt op uw iPhone? Dan kijkt u misschien uit naar wat hulp om de juiste oplossingen te vinden? En als dat zo is, dan ben je zeker de juiste blog aan het lezen. Er kunnen veel redenen zijn waarom uw Gmail niet werkt, maar hier zullen we u de oplossingen bieden om de activiteit van uw apparaat te controleren en het probleem op te lossen. Heeft u echter andere Gmail-problemen, dan moet u verbinding maken met Gmail Klantenservic Nederland. En de experts begeleiden u direct met de juiste oplossingen.

De volgende stappen zijn om uw apparaat en activiteitendashboard te controleren om het probleem met Gmail werkt niet op te lossen:

  • U moet eerst inloggen op uw Gmail-account en op uw iPhone moet u op de link ‘Ga naar de mobiele Gmail-site’ tikken, daarna moet u ook op de link ‘Gmail op desktop bekijken’ tikken die onderaan het menu Instellingen staat.
  • Klik op de profielfoto van je Gmail-account en klik ook op ‘Google-account’, maar je hoeft niet op je accountfoto te klikken als je dit op je iPhone doet.
  • U moet nu op de optie ‘Apparaatactiviteit en beveiligingsgebeurtenissen’ klikken.
  • En dan moet je naar beneden scrollen naar het ‘Recent gebruikte apparaten’ submenu en moet je ook op de ‘Review Devices’ optie klikken.
  • Als je daarmee klaar bent, moet je op je iPhone klikken en je zou de details van je recente logins moeten zien. Maar als er een knop ‘Inschakelen’ is, moet u erop klikken. Daarna moet je proberen in te loggen op je Gmail-account met behulp van de Mail-app op je iPhone.

Als je eenmaal de bovenstaande stappen hebt doorlopen, zou het goed moeten zijn om te beginnen met je Gmail-account die soepel werkt zoals voorheen. Maar als u problemen ondervindt, moet u onmiddellijk een Gmail Bellen Telefoonnummer geven en de rest aan de technici overlaten. En het team zal u geven wat nuttig en vereist is.