Hoe Exporteer Ik Mijn Gmail E-mails Als Mbox Bestanden?

  • Post author:
  • Post category:Gmail

Wilt u leren hoe u uw Gmail-e-mails exporteert als Mbox-bestanden? Dan heb je zeker de juiste blog uitgekozen waar je naar wens wordt begeleid. Maar als u hulp nodig heeft bij andere gerelateerde vragen, neem dan direct contact op met het Gmail Telefoonnummer . En dan heb je de hulp van de meest getalenteerde en in aanmerking komende experts die in staat zijn om alle Gmail-gerelateerde problemen op te lossen, ongeacht de situatie. En ze zullen u niet teleurstellen met de geleverde resultaten.

Hieronder volgen de stappen om mee te beginnen de procedure om uw e-mails vanuit Gmail te exporteren als Mbox-bestanden:

 Om specifieke berichten te downloaden, moet u eerst een label op die berichten toepassen. U kunt bijvoorbeeld een label met titelberichten maken om te downloaden en dit toepassen op de berichten die u wilt downloaden.
 Ga dan naar de https://takeout.google.com/settings/takeout link.
 U moet nu de optie ‘Niets selecteren’ selecteren.

OPMERKING: u moet ook weten dat Gmail alleen e-mails opslaat en niet de andere gegevens op het exportscherm.

 Daarna zou je naar ‘Mail’ moeten scrollen en dan de grijze ‘X’ aan de rechterkant moeten selecteren, en dan de onderstaande stappen moeten volgen;

• U hoeft alleen bepaalde berichten te downloaden, en daarna moet u de optie ‘Alle berichten’ selecteren.
• Vervolgens moet u de ‘Selecteer labels’ aanvinken
• Daarna moet u ook de labels controleren die de e-mails taggen die u wilt downloaden.

 Je moet nu naar de knop ‘Volgende’ gaan.
 En nu hoeft u het bestandstype niet te wijzigen, u hoeft alleen de optie ‘Archief maken’ te selecteren.
 Eindelijk heeft u een ‘ZIP-bestand’ dat wordt verzonden naar de door u geselecteerde bezorgmethode, maar standaard ontvangt u een e-mail met een link waarmee u het zipbestand kunt downloaden.

Als u de stappen eenmaal grondig heeft doorlopen, zou u tevreden moeten zijn met het resultaat. Mocht je tegen een probleem aanlopen, dan kun je Gmail Nummer Nederland Bellen . De technici zijn direct beschikbaar om u verder te begeleiden.