Hoe Stop Ik Met Het Importeren Van E-mails Vanuit Mijn Gmail Account?

Heeft u geprobeerd uw e-mails niet meer vanuit uw Gmail-account te importeren? Maar kunt u dit om een ​​of andere reden niet doen? Dan kijkt u wellicht uit naar passende begeleiding en oplossingen, toch? Dan bent u bij ons zeker aan het goede adres, want hier wordt u binnen de kortste keren rondgeleid. Maar als je ook last hebt van andere Gmail-problemen en -vragen, dan kun je hier je antwoord vinden. Het enige dat u hoeft te doen, is zonder enige aarzeling het Gmail Bellen Nummer kiezen. En u krijgt dan de hulp van efficiënte experts die altijd topkwaliteit kunnen leveren. En u zult niet ontmoedigd worden door de ontvangen resultaten, aangezien het team zeer gekwalificeerd is om hiermee om te gaan.

Volg de onderstaande stappen om de gewenste resultaten te krijgen:

 Allereerst moet u beginnen door het tandwielpictogram Instellingen in het nieuwe Gmail-account te selecteren.
 En dan moet u de optie ‘Alle instellingen weergeven’ selecteren.
 Daarna zou u naar de categorie ‘Accounts en import’ moeten gaan.
 Vervolgens moet u de knop ‘Verwijderen’ selecteren voor het Gmail-account dat u had geïmporteerd, direct onder ‘E-mail van andere accounts controleren
 En nu, eindelijk, hoef je alleen maar de OK-knop te selecteren op de ‘Bevestig verwijder e-mailaccount’ -prompt op je scherm.

En als u uw Gmail-e-mails handmatig wilt verplaatsen, kijkt u naar het volgende;

 Het bovenstaande werkt volledig binnen Gmail. De e-mails van uw oude account zullen echter nieuwe labels bevatten.
 Bovendien kunt u beide Gmail-accounts toevoegen aan een programma zoals Microsoft Outlook of Mozilla Thunderbird, en vervolgens moet u de afzonderlijke berichten of mappen (zoals de labels in Gmail) handmatig tussen de accounts slepen en vervolgens de originele labels behouden. van het oude account.

Als u klaar bent met het doorlopen van de gegeven stappen, zou u gemakkelijk toegang moeten hebben tot de benodigde stappen. Maar als u problemen ondervindt, moet u contact opnemen met de klantenservice van Gmail . Dan zullen de monteurs u direct voorzien van de meest betrouwbare oplossingen.