Hoe Kan Ik Een Kopie Van Mijn Gegevens op Instagram Bekijken en Downloaden?

Wilt u een kopie van uw gegevens op uw Instagram-account bekijken en downloaden? Dan kunt u hier hetzelfde doen. Maar als u andere gerelateerde vragen heeft, kunt u altijd Bellen Instagram Nederland vinden voor de meest geschikte oplossingen.

De volgende stappen zijn om uw gegevens op uw Instagram te bekijken met een Android- of iPhone-apparaat:

 Je moet op het profielpictogram of op je profielfoto rechtsonder tikken om naar je Instagram-profiel te gaan.
 Vervolgens moet u op de drie horizontale lijnen tikken die rechtsboven op de pagina te zien zijn, en vervolgens op het tandwiel Instellingen tikken.
 U moet nu op ‘Beveiliging’ tikken en vervolgens op de optie ‘Toegang tot gegevens’.
 Vervolgens moet u een specifiek type gegevens bekijken en vervolgens op het tabblad ‘Alles weergeven’ tikken.

En om een ​​kopie van uw gegevens te downloaden, moet u de onderstaande stappen volgen:

 Allereerst moet je op het profielpictogram of op je profielfoto rechtsonder drukken om naar je profiel te gaan.
 En dan moet je op de drie horizontale lijnen tikken die rechtsboven op de huidige pagina staan, en je moet ook op het tandwielpictogram Instellingen tikken.
 Daarna moet u zowel op de optie ‘Beveiliging’ tikken als op de ‘Gegevens downloaden’
 En nu moet u het e-mailadres invoeren waarop u een link naar uw gegevens wilt ontvangen, en vervolgens moet u op de optie ‘Download aanvragen’ tikken.
 Nu zou je het wachtwoord van je Instagram-account moeten invoeren en vervolgens op de knop ‘Volgende’ tikken en vervolgens op de knop ‘Gereed’ tikken.
 U zou nu een e-mail moeten ontvangen met de titel ‘Uw Instagram-gegevens’ met een link naar uw gegevens. U hoeft alleen maar op ‘Gegevens downloaden’ te tikken en de gegeven instructies te volgen.

Nadat u de bovenstaande stappen heeft voltooid, zou u goed moeten zijn om toegang te krijgen tot het benodigde. En mocht je tegen problemen aanlopen dan kun je Contact opnemen met Instagram Telefoonnummer . De monteurs begeleiden u vervolgens met de instructies.