Hoe Toegang Krijgen Tot Sms Voor De 2 Factor Authenticatie Op Instagram?

Wil je leren hoe je toegang krijgt tot de tekstberichten (sms) om de 2-factor authenticatie in te schakelen? Welnu, dan moet u weten dat u dit gemakkelijk een paar stappen verderop kunt doen. Maar als u andere gerelateerde vragen heeft, moet u direct contact opnemen met het Instagram Telefoonnummer . En dan zullen de zeer bekwame en toegewijde experts u direct de relevante oplossingen bieden.

Volg de onderstaande stappen dienovereenkomstig als u de inlogcodes voor sms-berichten (sms) op uw Instagram-account voor uw mobiele telefoon wilt inschakelen:

 Allereerst zou je op het persoonspictogram of op je profielfoto rechtsonder moeten tikken om naar je profiel te gaan.
 En nu moet je op de drie horizontale lijnen tikken, je ziet het rechtsboven op de huidige pagina, en dan moet je ook op het tandwielpictogram Instellingen tikken.
 U moet dan op de optie ‘Beveiliging’ tikken en vervolgens ook op de ‘Twee-factorenauthenticatie’
 En nu moet je een tik op de ‘Aan de slag’ knop geven.
 Daarna moet u op de schakelknop tikken, deze wordt direct naast de optie ‘Tekstbericht’ weergegeven.
 En nu eindelijk, als uw account geen bevestigd telefoonnummer heeft, wordt u gevraagd er een in te voeren. En nadat u het telefoonnummer heeft ingevoerd, hoeft u alleen maar op de knop ‘Volgende’ te tikken.

Opmerking: houd er nu ook rekening mee dat je een bevestigd telefoonnummer voor je Instagram-account nodig hebt als je de 2-factor-authenticatie van het sms-bericht wilt gebruiken. Dus wanneer u uw telefoonnummer invoert om de 2-factor-authenticatie in te schakelen, wordt het nummer bevestigd voor uw Instagram-account.

Als je eenmaal klaar bent met de bovengenoemde stappen, zou je helemaal klaar en goed beveiligd moeten zijn met je Instagram-account. En als je een probleem tegenkomt, moet je zonder aarzelen Instagram Contact Nummer Bellen . De technici zullen u dan met passende instructies zo snel mogelijk verder begeleiden.