Hoe Voeg Je Een Link Naar Je Bio Toe Op Een Instagram Account?

Wil je leren hoe je een link naar je bio op je Instagram-account kunt toevoegen? En daarom kijk je uit naar de best passende oplossingen. Als dat zo is, dan heb je vast en zeker de juiste keuze gemaakt door naar deze blog te komen. En hier wordt u dienovereenkomstig bijgestaan ​​met de beste oplossingen binnen de kortste keren. Als je echter ook last hebt van andere gerelateerde Instagram-problemen of vragen, hoef je je geen zorgen te maken; je moet gewoon in contact komen met het Instagram Klantenservice Nummer zonder na te denken. Daarna krijgt u de hulp van de meest efficiënte en bekwame experts die in staat zijn om alle gerelateerde problemen effectief op te lossen.

Volg de onderstaande stappen volgens de instructies om de gewenste resultaten te krijgen:

  •  Allereerst moet u naar uw profiel navigeren door op het ‘Profiel’ -pictogram onderaan het menu te tikken.
  •  En dan zou je op de ‘Profiel bewerken knop moeten tikken.
  •  Daarna voegt u in het veld Website uw link toe door er handmatig op te tikken of door deze vanuit een andere bron te kopiëren en te plakken.
  •  Nu moet je op de knop ‘Gereed’ tikken die je rechtsboven op de weergegeven pagina ziet.
  •  Vervolgens verschijnt uw link onder uw bio-informatie op uw Instagram-profiel. En als je wilt, kun je erop tikken om het automatisch in een browser te openen.

OPMERKING: als u nu uw Instagram-profiel op openbaar heeft ingesteld, kan iedereen op uw link klikken. Als je profiel echter is ingesteld op privé, kunnen alleen je volgers je biografie lezen en op je link klikken.

Wanneer u klaar bent met het volgen van de bovenstaande stappen, zou u in staat moeten zijn om dit allemaal zelf aan te pakken, aangezien de bovenstaande stappen absoluut nuttig zijn en zouden moeten helpen om het nodige gedaan te krijgen. Maar mocht je tegen problemen aanlopen dan moet je Bellen Instagram Telefoonnummer . En dan begeleiden de monteurs u meteen met verdere instructie.