Hoe Koppel Ik Mijn Instagram Account Correct Aan Facebook?

Ben je benieuwd hoe je je Instagram-account aan Facebook kunt koppelen? Dan heb je vast en zeker de juiste blog bereikt. Maar als u ook gerelateerde vragen heeft, kunt u het beste Bellen Instagram Telefoonnummer gebruiken wanneer u maar wilt.

Volg nu de genoemde stappen zoals aangegeven om te beginnen:

 Allereerst moet u de Instagram-app op uw mobiele apparaat openen en vervolgens moet u zich aanmelden of indien nodig overschakelen naar uw account.
 Daarna moet u het ‘Profiel’ -pictogram in de onderste menubalk selecteren en vervolgens het menupictogram in de rechterbovenhoek van uw profiel.
 Vervolgens moet u de optie ‘Instellingen en account’ selecteren.
 En dan zou je de ‘Gekoppelde accounts’ moeten selecteren en daarna moet je Facebook selecteren en vervolgens je Facebook-inloggegevens invoeren.
 U moet nu de knop ‘Verbinden’ selecteren.
 En als je nu je Instagram-berichten en -verhalen automatisch op je Facebook wilt delen, moet je de optie ‘Delen met Facebook starten’ selecteren. Maar als u deze optie uitgeschakeld wilt laten en later wilt inschakelen, hoeft u alleen maar de optie ‘Nu niet’ te kiezen.

TIP: als je de optie ‘Niet nu’ kiest, blijven je Instagram- en Facebook-account gekoppeld, maar je kunt ook handmatig kiezen welke Instagram-potten je op Facebook wilt posten.

 Eindelijk, op het Facebook-tabblad, wordt uw Instagram-account standaard verbonden met uw Facebook-profiel. En als u wilt, kunt u dit wijzigen zodat uw berichten naar een Facebook-pagina worden gestuurd die u in plaats daarvan beheert.
 En om een ​​pagina te kunnen selecteren, hoeft u alleen maar het Facebook-profiel te kiezen dat in de kolom ‘Delen met’ staat. En dan zie je een lijst met Facebook-pagina’s, die je op het volgende tabblad beheert. je kunt doorgaan en op een willekeurige pagina tikken en t selecteren om op je Instagram-berichten te delen.

Nadat u de gegeven stappen hebt doorlopen, zou u deze gemakkelijk moeten kunnen openen. Als je problemen ondervindt, kun je altijd Contact opnemen met Instagram Nummer . De getalenteerde en efficiënte technici zullen u verder begeleiden.