Hoe Kan Ik Met De Browser Van Account Wisselen Op Facebook?

Wil je leren hoe je met de browser van account wisselt op Facebook? Nou, dan zou je blij zijn, want je hebt zeker de plek bereikt waar je zou moeten zijn. En als u ook hulp nodig heeft bij andere gerelateerde problemen, kunt u het Facebook-klantenservicenummer bellen. Dan zal het in aanmerking komende team u helpen met de meest geschikte stappen.

Volg de onderstaande stappen om van account te wisselen op Facebook met behulp van de webbrowser:

 Ten eerste moet u vanaf Facebook op uw profielafbeelding klikken die zich in de rechterbovenhoek van de pagina bevindt (rechts naast de bel ‘Meldingen’).
 En dan moet u op de knop ‘Uitloggen’ klikken om terug te keren naar de inlogpagina van Facebook.
 Klik vervolgens vanaf de inlogpagina op de knop ‘Account toevoegen’.
 En nu moet u de stappen volgen om u aan te melden bij uw alternatieve account om deze te kunnen verbinden met uw browseraanmelding om toekomstige overstap gemakkelijker te maken.
 Als u vervolgens al een alternatief account heeft dat aan uw browser is gekoppeld, moet u op de ‘Profielafbeelding’ klikken en de optie ‘Alle profielen bekijken > Accounts wisselen’ selecteren om naar een ander verbonden account te gaan.
 Als u daarom wordt gevraagd, moet u het bijbehorende accountwachtwoord invoeren of gewoon de juiste invoer selecteren als uw wachtwoorden in uw browser zijn opgeslagen.

Als u uw Facebook-accounts wilt wisselen met de iOS-app, kunt u dit eenvoudig doen door de onderstaande stappen te volgen;

 Nu moet je in de app op het ‘Menu’ in de linkerbenedenhoek tikken en vervolgens naar het onderste menu scrollen en op de knop ‘Uitloggen’ tikken.
 U moet nu op de knop ‘Afmelden’ tikken om de wijzigingen te bevestigen.
 En dan moet je vanuit het inlogscherm van de app op de knop ‘Inloggen op een ander account’ tikken.
 Daarna moet u de stappen volgen om u aan te melden bij uw andere Facebook-account.
 Ten slotte, wanneer u tussen accounts wilt schakelen, moet u op ‘Menu> Uitloggen’ tikken en vervolgens het account kiezen in het inlogscherm.

U zou nu tevreden moeten zijn met het resultaat en zou hetzelfde op elk moment moeten kunnen doen. Maar als u problemen ondervindt, kunt u bellen Facebook servicenummer. De ijverige technici zullen u vervolgens de benodigde oplossingen bieden.