Ontdek Eenvoudig Wanneer Iemand Je Op Facebook Heeft Geblokkeerd

Heb je goede begeleiding nodig om er gemakkelijk achter te komen wanneer iemand je op Facebook heeft geblokkeerd? Dan bent u hier zeker op de perfecte plek. En als u ook andere gerelateerde Facebook-vragen heeft, kunt u het Facebook-klantenservicenummer bellen. Dan zullen de efficiënte experts u onmiddellijk van het nodige voorzien.

Volg de stappen om erachter te komen wie je heeft geblokkeerd door te zoeken naar de post van een vriend in je Facebook-feed:

  • Ten eerste moet je op Facebook de ‘Zoekbalk’ bovenaan het scherm selecteren en de naam van je vriend typen.
  • En dan krijg je een pagina te zien met hun profielfoto en al hun recente berichten. Als de naam van uw vriend echter niet in uw zoekopdracht voorkomt, betekent dit dat ze u mogelijk hebben geblokkeerd.

Je kunt ook Facebook Messenger gebruiken om te controleren of je geblokkeerd bent;

  • U moet beginnen met het openen van de Facebook Messenger-app.
  • Daarna moet u op het pictogram ‘Opstellen’ tikken dat zich in de rechterbovenhoek bevindt en eruitziet als een pen en notitieblok.
  • En nu zal de app je vragen om de naam in te voeren van de persoon naar wie je een bericht wilt sturen. U hoeft alleen maar te beginnen met het typen van de naam van uw vriend in het daarvoor bestemde veld. En als hun naam en de foto op het scherm verschijnen. Dan zou je ze een bericht moeten kunnen sturen en dit betekent ook dat je niet bent geblokkeerd. Als ze echter niet verschijnen, betekent dit dat u bent geblokkeerd of dat u hun naam verkeerd hebt getypt.

De volgende stappen helpen je door de lijst van je vrienden te bladeren:

  • U moet inloggen op uw Facebook-account en vervolgens uw profielfoto selecteren.
    Vervolgens wordt u naar uw Facebook-profiel geleid. En dan zou je op je profiel een horizontaal menu met opties moeten zien; je hoeft alleen maar ‘Vrienden’ te selecteren.
  • Ten slotte, wanneer je vriendenlijst wordt geladen, kun je er doorheen scrollen om je vriend te vinden of ernaar te zoeken door hun namen in het zoekveld in te voeren

Je zou nu allemaal goed moeten zijn om hetzelfde op elk moment alleen te doen. Maar als u problemen ondervindt, moet u contact opnemen met het Facebook nummer. De toegewijde technici zullen u dan begeleiden met verdere instructies die nodig zijn.