Hoe De Facebook Messenger Status Op Het Bureaublad Uit Te Schakelen?

Wilt u weten hoe u de Facebook Messenger-status op uw bureaublad uitschakelt? Dan moet u weten dat u precies de perfecte blog heeft bereikt, want hier wordt u binnen de kortste keren geholpen met de meest geschikte oplossingen. En als u hulp nodig heeft bij andere Facebook-problemen of vragen, dan kunt u gerust een Bellen Facebook Klantenservice Nummer geven wanneer u maar wilt. En je krijgt meteen de hulp van de getalenteerde experts, want ze zijn te allen tijde beschikbaar.

Hieronder volgen de stappen om aan de slag te gaan met de procedure:

 Eerst moet u op uw computer inloggen op Facebook en vervolgens het Messenger-pictogram selecteren dat u in de rechterbovenhoek van de pagina ziet.
 Vervolgens moet u het pictogram ‘Opties’ selecteren, de drie puntjes die in de rechterbovenhoek van de chatzijbalk te zien zijn.
 En dan moet u de optie ‘Actieve status uitschakelen’ selecteren.
 Daarna moet u in het venster ‘Actieve status’ de optie ‘Actieve status uitschakelen voor alle contacten’ selecteren als u niet wilt dat uw online status voor iemand zichtbaar is.
 U moet nu de optie ‘Actieve status uitschakelen voor alle contacten behalve’ selecteren als u wilt dat alleen bepaalde contacten onze online status kunnen zien. U hoeft alleen de naam in te voeren van iemand die u wilt toestaan.
 Vervolgens moet u de optie ‘Actieve status uitschakelen voor slechts enkele contacten’ selecteren, dit is om te voorkomen dat bepaalde mensen uw online status kunnen zien, en dan moet u ook die namen invoeren.
 Nadat u dit heeft gedaan, hoeft u alleen maar de OK-knop te selecteren.
 Eindelijk nu, afhankelijk van de optie die je hebt geselecteerd, zul je offline verschijnen voor andere Messenger-gebruikers.

Als u klaar bent met de bovenstaande stappen, moet u er helemaal klaar voor zijn om hetzelfde gemakkelijk te gebruiken. Maar als u een probleem tegenkomt, moet u zonder aarzelen contact opnemen met Facebook Nederland . En de technici begeleiden u vervolgens met de benodigde oplossingen.Wilt u weten hoe u de Facebook Messenger-status op uw bureaublad uitschakelt? Dan moet u weten dat u precies de perfecte blog heeft bereikt, want hier wordt u binnen de kortste keren geholpen met de meest geschikte oplossingen. En als u hulp nodig heeft bij andere Facebook-problemen of vragen, dan kunt u gerust een Bellen Facebook Klantenservice Nummer geven wanneer u maar wilt. En je krijgt meteen de hulp van de getalenteerde experts, want ze zijn te allen tijde beschikbaar.

Hieronder volgen de stappen om aan de slag te gaan met de procedure:

  • Eerst moet u op uw computer inloggen op Facebook en vervolgens het Messenger-pictogram selecteren dat u in de rechterbovenhoek van de pagina ziet.
  • Vervolgens moet u het pictogram ‘Opties’ selecteren, de drie puntjes die in de rechterbovenhoek van de chatzijbalk te zien zijn.
  • En dan moet u de optie ‘Actieve status uitschakelen’ selecteren.
  • Daarna moet u in het venster ‘Actieve status’ de optie ‘Actieve status uitschakelen voor alle contacten’ selecteren als u niet wilt dat uw online status voor iemand zichtbaar is.
  • U moet nu de optie ‘Actieve status uitschakelen voor alle contacten behalve’ selecteren als u wilt dat alleen bepaalde contacten onze online status kunnen zien. U hoeft alleen de naam in te voeren van iemand die u wilt toestaan.
  • Vervolgens moet u de optie ‘Actieve status uitschakelen voor slechts enkele contacten’ selecteren, dit is om te voorkomen dat bepaalde mensen uw online status kunnen zien, en dan moet u ook die namen invoeren.
  • Nadat u dit heeft gedaan, hoeft u alleen maar de OK-knop te selecteren.
  • Eindelijk nu, afhankelijk van de optie die je hebt geselecteerd, zul je offline verschijnen voor andere Messenger-gebruikers.

Als u klaar bent met de bovenstaande stappen, moet u er helemaal klaar voor zijn om hetzelfde gemakkelijk te gebruiken. Maar als u een probleem tegenkomt, moet u zonder aarzelen contact opnemen met Facebook Nederland . En de technici begeleiden u vervolgens met de benodigde oplossingen.