Hoe Zet Ik Pushmeldingen Van Facebook Via Google Aan?

Wil je weten hoe je pushmeldingen op Facebook aanzet via Google? Dan kunt u gemakkelijk leren om het in een paar stappen voor elkaar te krijgen. Mocht je echter hulp nodig hebben bij andere gerelateerde zaken, neem dan gerust contact op met het Facebook Nummer Nederland, wanneer je maar wilt. En je wordt bijgestaan ​​door de meest ijverige en gekwalificeerde experts die in staat zijn om alle zorgen van Facebook effectief op te lossen. En ze zullen u niet teleurstellen omdat ze geloven in het verstrekken van alleen gecorrigeerde oplossingen.

U moet weten dat Facebook-pushmeldingen alleen beschikbaar zijn in Google Chrome voor Android

Het volgende wordt genoemd de stappen voor het inschakelen van de push-notificaties via Google Chrome of Firebox; u hoeft alleen maar de instructies te volgen om de vereiste resultaten te krijgen:

 Allereerst moet u beginnen met het installeren van de nieuwste versie van Chrome of Firefox.
 En nu moet u de browser openen en ook inloggen op uw Facebook-account.
 Daarna moet je op de neerwaartse pijl klikken die rechtsboven in Facebook staat.
 U moet nu Instellingen en privacy selecteren en vervolgens op de optie Instellingen klikken.
 U moet ook op het tabblad ‘Meldingen’ klikken, dit wordt in het linkermenu weergegeven.
 Nadat u dit heeft gedaan, moet u naar beneden scrollen en vervolgens op de optie ‘Browser’ klikken.
 En tot slot moet u aan de rechterkant van ‘Push-meldingen’ klikken om de knop AAN of UIT te selecteren.

Opmerking: als u nu problemen ondervindt, moet u uw browsegegevens en cookies wissen, daarna moet u uw browser sluiten en opnieuw openen.

Zodra u de bovenstaande stappen heeft voltooid, zou u helemaal hetzelfde moeten zijn. En we hopen dat de stappen u helpen om het nodige gedaan te krijgen zoals gewenst. Mocht u echter technische problemen tegenkomen of heeft u vragen, dan kunt u direct contact opnemen met Facebook Bellen Telefoonnummer. En de technici zullen er zijn om u te begeleiden bij verdere oplossingen.