Het Juiste Proces Om Een ​​Facebook Account Permanent Te Verwijderen

Wil je je Facebook-account definitief verwijderen en kijk je daarom uit naar een goede begeleiding? Dan heb je vast en zeker de juiste site gevonden. En als u andere zaken heeft, kunt u op elk gewenst moment contact opnemen met Facebook Klantenservice Nederland . De meest efficiënte experts zullen u binnen de kortst mogelijke tijd begeleiden met diensten en oplossingen van topkwaliteit.

Volg de onderstaande stappen om uw Facebook-account te verwijderen:

 Allereerst moet u op de neerwaartse pijl klikken die zich rechtsboven op Facebook bevindt.
 En dan moet je de ‘Instellingen en privacy’ opties selecteren en ook op Instellingen klikken.
 Nu moet u op ‘Uw Facebook-informatie’ klikken, deze wordt in de linkerkolom weergegeven.
 Dan moet u ook op de ‘Deactivation and Deletion-optie klikken.
 U moet nu ‘Account permanent verwijderen’ kiezen en vervolgens op de optie ‘Doorgaan met verwijderen van account’ klikken.
 En nu, eindelijk, hoeft u alleen maar op ‘Account verwijderen’ te klikken en vervolgens moet u ook uw accountwachtwoord invoeren en op de knop ‘Doorgaan’ klikken.

En als u het verwijderen van uw account wilt annuleren, kunt u dit alleen doen binnen minder dan 30 dagen vanaf de annuleringsdatum. Na 30 dagen worden uw Facebook-account en uw gerelateerde informatie permanent verwijderd en kunt u uw informatie niet meer terughalen.

Om dit te doen, moet u de onderstaande stappen volgen volgens de instructies:

 U moet binnen 30 dagen na het verwijderen van uw account inloggen op uw Facebook-account.
 Daarna moet u op de knop ‘Verwijderen annuleren’ klikken.

Nu zou u allemaal goed moeten zijn om te gaan en hopen dat u zonder enige moeite het gewenste voor elkaar hebt gekregen. Mocht u echter tegen problemen aanlopen, dan hoeft u alleen maar Bellen Facebook Contact Telefoonnummer door te geven. Je wordt dan bijgestaan ​​door de meest getalenteerde en toegewijde technici die in staat zijn om alle Facebook-problemen en vragen op te lossen.