Hoe Kan Ik Voorkomen Dat Iemand Iets Op De Facebook Tijdlijn Plaatst

Probeer je te voorkomen dat iemand iets op je Facebook-tijdlijn plaatst of erop reageert, maar kun je dat niet doen? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken, want u bent zeker op de perfecte site gekomen. Maar als je andere Facebook-vragen hebt, geef dan gerust een Bellen Facebook Nummer. En dan word je meteen bijgestaan ​​door de meest kundige experts. En ze bieden u in een oogwenk eersteklas oplossingen.

De volgende stappen zijn als u wilt voorkomen dat anderen posten op uw Facebook-tijdlijn:

 U moet op de pijl naar beneden klikken die zich rechtsboven in Facebook bevindt.
 En dan moet je de instellingen en privacyopties selecteren en ook op het tabblad Instellingen klikken.
 Nu moet u in de linkerkolom op de ‘Tijdlijn en tagging’ opties klikken.
 Zoek vervolgens naar de instelling die zegt: ‘Wie kan berichten plaatsen op uw tijdlijn?’ En vervolgens moet u op de knop ‘Bewerken’ klikken, die helemaal rechts te zien is.
 En nu, eindelijk, hoef je alleen maar op het vervolgkeuzemenu te klikken en dan moet je ook de optie ‘Only Me’ selecteren.

Opmerking: je moet er rekening mee houden dat je vrienden nog steeds op elk bericht kunnen reageren als ze een foto of video kunnen zien die je deelt op je tijdlijn, aangezien zij daarin ook deel uitmaken van het publiek.

Nu zijn er ook andere manieren om uw tijdlijn te beheren:

 U kunt in uw instellingen naar ‘Wie kan uw berichten zien’ updaten.
 En je kunt de posts ook bekijken voordat ze op je tijdlijn verschijnen met de ‘Timeline Review’
 U kunt er zelfs voor kiezen om ‘Iemand blokkeren’ te ‘blokkeren’, zodat ze bijvoorbeeld uw berichten niet kunnen zien of erop kunnen reageren.

Nu u klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande stappen, hopen we dat u het gewenste met succes hebt kunnen doen. Mocht u toch een probleem tegenkomen, dan kunt u direct <b> contact opnemen met Facebook Nummer Nederland </b>. De monteurs begeleiden u vervolgens met de benodigde oplossingen verder.