Hoe Pas Je Snel Je Facebook Nieuwsfeed Aan?

Facebook is een geweldige sociale website met de mogelijkheid om mensen online in contact te brengen met hun vrienden, familie en collega’s. Mensen kunnen Facebook gebruiken om hun vrienden en oude schoolgenoten te vinden door ze te zoeken door de naam van uw school of universiteit in te voeren. Facebook-gebruikers kunnen informatie delen met hun connecties door foto’s en video’s te uploaden. U kunt verbinding maken met nieuwe vrienden en uw vriendenkring uitbreiden via Facebook. Facebook-gebruikers kunnen de Facebook-advertentiefunctie gebruiken die hen helpt hun bereik uit te breiden naar een groter publiek. U kunt meer te weten komen over de advertentiediensten van Facebook door contact op te nemen met het Facebook-helpteam via Facebook Telefoonnummer .

Facebook fungeert ook als nieuwsuitgever omdat Facebook-newsfeed nieuws presenteert over de uploads van uw vrienden en pagina’s die u volgt. Facebook laat zijn gebruikers hun nieuwsfeed aanpassen aan hun interesses door de pagina’s die ze volgen te ordenen. Om de procedure te kennen om uw Facebook-nieuwsfeed aan te passen, kunt u hulp krijgen van het Facebook-ondersteuningsteam of via het onderstaande artikel.

Procedure om uw Facebook-nieuwsfeed aan te passen:

1. Open de browser van uw keuze op uw systeem en bezoek de Facebook-inlogpagina.
2. Voer uw Facebook-inloggegevens correct in en klik op de inlogknop.
3. U krijgt uw Facebook-startpagina, klik op het pijlpictogram in de rechterbovenhoek van uw pagina.
4. Er verschijnt een vakje, ga nu naar Instellingen en privacy door de muisaanwijzer op de pijl naast de optie Instellingen en privacy te bewegen.
5. U krijgt een optiebalk waaruit u de voorkeurenoptie Nieuwsfeed kunt kiezen.
6. Er verschijnt een klein venster op uw scherm, u maakt gebruik van deze opties om uw nieuwsfeed te beheren.
7. Ga naar de optie Beheer favorieten en klik op het sterpictogram naast de pagina’s en vrienden om prioriteit te geven aan de berichten op uw feed.
8. Ga nu terug door op de linkerpijlknop linksboven in uw venster te klikken.
9. Als u berichten wilt verbergen of pagina’s of groepen niet meer wilt volgen, klikt u op de optie Ontvolgen.
10. Schakel nu het pictogram uit dat naast de pagina’s staat waarvan je geen berichten wilt zien.

Facebook-gebruikers kunnen contact opnemen met Facebook Nummer Nederland en hulp krijgen bij het oplossen van de technische problemen waarmee ze worden geconfronteerd tijdens het gebruik van hun Facebook-account.