Hoe Facebook Messenger Uit Te Schakelen Via Het Bureaublad?

Wilt u Facebook Messenger op uw bureaublad uitschakelen? Welnu, als dat zo is, dan moet je blij zijn dat je eindelijk de juiste blog hebt gevonden, en hier wordt je dienovereenkomstig begeleid met nauwkeurige oplossingen. En als u hulp nodig heeft bij andere gerelateerde vragen, neem dan direct contact op met het Facebook Klantenservice Nummer . Het team van experts biedt u dan alleen betrouwbare oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om Facebook Messenger op een desktop uit te schakelen:

 Allereerst moet u inloggen op uw Facebook-account op uw computer en vervolgens het ‘Messenger’ -pictogram in de rechterbovenhoek van de weergegeven pagina selecteren
 Daarna moet je het pictogram ‘Opties’ selecteren. Het bestaat uit drie puntjes en is te zien in de rechterbovenhoek van de chatzijbalk.
 Vervolgens moet u de knop ‘Actieve status uitschakelen’ selecteren.
 Vervolgens moet u in het venster ‘Actieve status’ de ‘Schakel actieve status voor alle contacten’ selecteren. Dit is als u niet wilt dat uw online status voor iemand zichtbaar is.
 U moet nu de ‘Status uitschakelen voor alle contacten behalve’ selecteren als u wilt dat alleen bepaalde contacten uw online status kunnen zien. U moet dan de namen invoeren van iedereen die u wilt toestaan.
 Selecteer vervolgens de optie ‘Schakel de actieve status uit voor slechts enkele contacten’ om te voorkomen dat bepaalde mensen uw online status kunnen zien, voer ook de namen in.
 En nu moet je de knop OK selecteren.
 Eindelijk, eindelijk, het hangt af van de optie die je hebt geselecteerd, het zou offline lijken voor andere Messenger-gebruikers.

TIP: als je jezelf nu weer zichtbaar wilt maken voor ‘potentiële chatters’, ga dan naar ‘Opties’ en selecteer vervolgens de knop ‘Actieve status inschakelen’.

Nadat u de gegeven stappen heeft doorlopen, zou u zonder problemen toegang moeten hebben. Bij problemen kunt u Contact Facebook Telefoonnummer wanneer u maar wilt. Binnen de kortste keren wordt u bijgestaan ​​door de meest geschikte technici.