Hoe Privacy Instellingen Op Facebook Te Bekijken?

Wil je weten hoe je de privacy instellingen van je profiel op Facebook kunt bekijken? Als dat zo is, moet u weten dat u zeker de juiste plaats hebt bereikt en dat u hier de meest geschikte stappen zult vinden. En als u ook andere vragen heeft, kunt u bellen op het Facebook-klantenservice nummer. Het efficiënte team zorgt er dan voor dat u binnen de kortste keren de benodigde oplossingen krijgt.

De onderstaande stappen zijn bedoeld om uw profielprivacy instellingen op Facebook te controleren:

 Allereerst moet je je naam selecteren die bovenaan een Facebook scherm staat om naar je profiel te gaan.

 Selecteer vervolgens de knop ‘Details bewerken’ in het linkerdeelvenster van uw profielpagina. Waarna het vak ‘Uw Intro aanpassen’ wordt geopend.

 U moet nu de schakelaar naast de schakelaar uitschakelen voor de informatie die u privé wilt houden. Dit omvat ook de vakjes naast onderwijs, je huidige stad, je woonplaats en andere persoonlijke informatie die je aan je Facebook hebt toegevoegd.

OPMERKING: Als u in plaats daarvan een item wilt bewerken, hoeft u alleen maar het pictogram ‘Potlood’ te selecteren.

Als u uw profiel onzichtbaar wilt maken voor zoekmachines, kunt u de onderstaande stappen volgen;

 Je moet eerst de pijl selecteren die zich in de rechterbovenhoek van een Facebook-scherm bevindt.

 Vervolgens moet u de optie ‘Instellingen en privacy’ selecteren in het vervolgkeuzemenu.
 U moet nu de optie ‘Instellingen’ kiezen.

 En dan moet u ook de knop ‘Privacy’ in het linkerdeelvenster selecteren.

 Nadat je dit hebt gedaan, moet je naast ‘Wilt u dat zoekmachines buiten Facebook naar uw profiel linken’ de knop ‘Bewerken’ selecteren en vervolgens het selectievakje uitschakelen waarmee zoekmachines u op Facebook kunnen zien.

Als je klaar bent met het bovengenoemde proces, zou je er allemaal goed aan moeten doen om hetzelfde zelf te doen. Maar als u problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met het Facebook Klantenservice nederland. Dan zijn de technici er direct om u te begeleiden met verdere oplossingen.