Hoe De Taalinstellingen Van Een Facebook Account Beheren?

Kijk je ernaar uit om te leren hoe je de taalinstellingen van je Facebook-account beheert? Als dat zo is, dan zul je in deze blog zeker in staat zijn om hetzelfde gedaan te krijgen binnen de kortst mogelijke tijd. Maar als je gerelateerde vragen hebt, neem dan direct contact op met het Facebook Bellen Nummer voor de meest relevante oplossingen. En de experts zullen u voorzien van het nodige.

Volg de onderstaande stappen om de taal- en regio-instellingen van uw Facebook-account te wijzigen:

 Allereerst moet je klikken op het tabblad ‘Bewerken’ naast Facebook-taal en vervolgens moet je een taal selecteren.
 En dan moet u op de knop ‘Wijzigingen opslaan’ klikken.

Om de datums, tijd en cijfers te wijzigen, moeten op Facebook worden weergegeven. Houd er echter rekening mee dat dit de taal niet zal veranderen.

 Het is de bedoeling dat u op het tabblad ‘Bewerken’ klikt, dit staat naast ‘Formaten voor datums, tijden en cijfers’ en u moet een regio selecteren.
 Daarna moet u op de knop ‘Wijzigingen opslaan’ klikken.

Als u de temperatuur wilt wijzigen in Fahrenheit of Celsius, volgt u de onderstaande stappen:

 Je zou op de ‘Temperatuur’ moeten klikken en een temperatuur moeten selecteren.
 En klik vervolgens op de knop ‘Wijzigingen opslaan’.

Opmerking: u moet er rekening mee houden dat wanneer u uw Facebook-taalinstellingen op het ene apparaat wijzigt, dit de instellingen op een ander apparaat niet verandert. Als u er bijvoorbeeld voor kiest om uw Facebook-taalinstellingen op uw pc te wijzigen, moet u deze ook bijwerken op uw apparaat.

En als u de taalinstellingen voor uw Facebook-account wijzigt, verandert dit niet de instellingen op uw computer of telefoon.

Je zou nu klaar moeten zijn met de stappen en zou er zelf toegang toe moeten hebben. En mocht u een probleem tegenkomen, dan hoeft u alleen maar Contact Facebook Telefoonnummer te nemen. En dan helpt het team van technici de opgetreden problemen onmiddellijk op te lossen.