Hoe Kan Ik Facebook Messenger Uitschakelen?

Kijk je ernaar uit om Facebook Messenger uit te zetten? Dan heb je vast en zeker de perfecte blog bereikt, waar je overeenkomstig wordt begeleid. En als u nog andere problemen heeft, neem dan rechtstreeks contact op met de meest getalenteerde en toegewijde experts die in staat zijn om alle gerelateerde problemen op te lossen. U hoeft alleen een Bellen Facebook Klantenservice Telefoonnummer op te geven. Het team helpt u dan direct met betrouwbare oplossingen.

Volg de genoemde stappen om Messenger vanaf uw Facebook uit te schakelen met uw bureaublad:

 U moet beginnen met in te loggen op uw Facebook-account op uw computer. En dan moet je het ‘Messenger’ -pictogram in de rechterbovenhoek selecteren.
 Vervolgens moet u het pictogram ‘Opties’ selecteren, de drie puntjes die zich in de rechterbovenhoek van de chatzijbalk bevinden.
 En dan moet je de optie ‘Actieve status uitschakelen’ selecteren.
 Nu moet u in het venster ‘Actieve status’ de ‘Actieve status uitschakelen voor alle contacten’ selecteren als u niet wilt dat uw online status voor iemand zichtbaar is.
 Daarna moet u de optie ‘Actieve status uitschakelen voor alle contacten behalve’ selecteren als u wilt dat alleen bepaalde contacten uw online status kunnen zien. En dan moet u de namen invoeren van degenen die u wilt volgen.
 U moet nu ‘Schakel actieve status uit voor slechts enkele contacten’ selecteren om te voorkomen dat bepaalde mensen uw online status kunnen zien, en ook om hun naam in te voeren.
 Nu hoeft u alleen maar de OK-knop te selecteren.
 Ten slotte, het hangt af van de optie die je hebt geselecteerd, je zult vanaf dan offline verschijnen voor andere Messenger-gebruikers.

Nadat u klaar bent met het doorlopen van de verstrekte stappen, zou u naar wens toegang moeten hebben tot de benodigde. Maar als je een probleem tegenkomt, kun je direct Contact opnemen met Facebook Nummer Nederland . En u krijgt binnen de kortste keren de hulp van de technici, aangezien het team de klok rond beschikbaar is.