Hoe Een Link Delen Via Een Facebook Pagina?

Wil je een link delen via je Facebook-pagina? Dan zou je er geen spijt van krijgen om naar deze blog te komen, want hier word je meteen geholpen. Maar als u hulp nodig heeft met andere gerelateerde vragen, kunt u het Facebook-klantenservicenummer bellen. De experts zorgen dan binnen no-time voor de meest bruikbare en relevante oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om een ​​link vanaf uw Facebook-pagina te delen;

 Allereerst moet je vanuit je Facebook-nieuwsfeed op het pictogram ‘Pagina’s’ in het linkermenu klikken.
 En dan moet je naar je pagina gaan.
 Vervolgens moet u op de optie ‘Bericht maken’ bovenaan de tijdlijn van uw pagina klikken en vervolgens moet u de link invoeren die u wilt delen.
 En nu kunnen afbeeldingen van uw webpagina automatisch worden toegevoegd aan het weergavevoorbeeld van uw bericht. Er zijn echter verschillende manieren om het voorbeeld aan te passen;
• Bij ‘Afbeeldingen toevoegen of verwijderen’ kunt u eenvoudig een afbeelding uit het voorbeeld verwijderen door op het ‘X’-teken te klikken.
• En de ‘Beschrijving bewerken’ als je meerdere afbeeldingen hebt toegevoegd, dan moet je op de knop ‘Alles bewerken’ klikken en dan kun je ook de beschrijving net onder elke afbeelding in het voorbeeld toevoegen om deze te bewerken.
 Je moet nu op de knop ‘Post’ klikken.
En als je het voorbeeld van je Facebook-bericht wilt verwijderen, kun je deze onderstaande stappen volgen;
 U moet eerst beginnen door alle afbeeldingen te deselecteren en op de miniaturen te klikken die onderaan te zien zijn.
 Hierna moet u met uw muis over de voorbeeldafbeelding gaan.
 Ten slotte moet u op het ‘X’-teken in de rechterbovenhoek klikken.

Als u eenmaal klaar bent met het volgen van het bovenstaande proces, zou u hetzelfde gemakkelijk zelf moeten kunnen doen. En als u problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met het Facebook bellen nummer. De technici zullen u zeker helpen met verdere benodigde oplossingen.