Hoe Maak Je Een Ander E-mailadres Aan in Hotmail?

Wil je een ander e-mailadres kunnen aanmaken in Hotmail? Welnu, in deze blog word je binnen de kortste keren geholpen met accurate oplossingen. En als je ook hulp nodig hebt bij andere Hotmail-vragen, kun je altijd bellen op het Hotmail Klantenservice nummer. Dan zullen de goed efficiënte experts u zo snel mogelijk van de meest noodzakelijke oplossingen voorzien.

De volgende stappen zijn om een ​​ander Hotmail-e-mailadres aan te maken:

 Allereerst moet je beginnen door naar Microsoft te gaan in een webbrowser en dan moet je op het tabblad ‘Aanmelden’ klikken, dat bovenaan de website te zien zal zijn om een ​​inlogvenster te openen, maar u hoeft zich niet aan te melden, zelfs niet als u een Hotmail-account hebt.
 En nu waar het inlogscherm zegt ‘Geen account? Create One’, dan zou je de optie ‘Create One’ moeten kiezen.
 En dan op het scherm ‘Account aanmaken’ moet u het tabblad ‘Een nieuw e-mailadres verkrijgen’ selecteren. en nu moet u het gewenste e-mailadres invoeren door een naam te typen en @hotmail.com te selecteren in de vervolgkeuzepijl die rechts van het naamveld wordt weergegeven. Hier moet je misschien meerdere keren proberen totdat je het juiste e-mailadres hebt gekregen en dan moet je gewoon de knop ‘Volgende’ kiezen.
 Daarna moet u een wachtwoord voor uw nieuwe Hotmail-account invoeren en vervolgens ‘Volgende’ selecteren.
 In volgende vensters moet u ook uw voor- en achternaam, land en geboortedatum invoeren. En dan moet je de knop ‘Volgende’ kiezen nadat je klaar bent met het invullen van de gevraagde informatie op de gegeven schermen.
 Vervolgens moet u de CAPTCHA-code invoeren en de knop ‘Volgende’ kiezen om het aanmaken van uw account te voltooien.
 Eindelijk, nu opent Outlook op uw nieuwe Outlook Mail-scherm.

Wanneer je de gegeven stappen hebt doorlopen, zou je helemaal klaar moeten zijn om toegang te krijgen tot je Hotmail-account. Maar als u problemen ondervindt, hoeft u alleen maar contact op te nemen met Hotmail Telefoonnummer. En de technici zorgen ervoor dat u optimaal geholpen wordt met relevante oplossingen.