Hoe Mcafee Beveiliging Voor Kleine Bedrijven Downloaden En Installeren?

McAfee Small Business Security is uitstekende beveiligingssoftware die uw apparaat beschermt tegen virussen en malware, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken dat de apparaten of gegevens van uw medewerkers in gevaar komen. Dit ongelooflijke programma maakt flexibele licenties mogelijk die kunnen worden opgeschaald tot 25 apparaten en al uw medewerkers beschermen tegen virussen.

Hieronder volgen de stappen die door McAfee-klantenservice worden uitgelegd om McAfee Small Business Security snel te installeren.

Stappen om McAfee Small Business Security te downloaden en te installeren

Nadat u uw McAfee-account hebt gemaakt en McAfee Small Business Security hebt gekocht op de officiële website van McAfee, stuurt u uw medewerkers de volgende installatie-e-mails:

1. Klik op het tabblad APPARAAT TOEVOEGEN van de McAfee-account op het PLUS-pictogram.
2. Kies vervolgens het type apparaat dat u wilt beveiligen, zoals een Mac of een Windows-computer.
3. Klik vervolgens in het scherm op de knop LINK VERZENDEN en selecteer uw McAfee Small Business Package.
4. Begin de e-mailadressen van uw medewerkers een voor een in te typen en klik vervolgens op de optie LINK VERZENDEN om ze downloadlinks te sturen.
5. Herhaal het proces na het selecteren van het juiste apparaat als u meerdere soorten apparaten wilt beschermen.

McAfee-beveiliging voor kleine bedrijven downloaden op apparaat:

1. Controleer of er zich geen ander McAfee-installatiebestand in de downloadmap bevindt.
2. Open nu de McAfee-website en meld u aan met de McAfee Small Business-softwareaankoopaccount.
3. Klik in de optie EEN APPARAAT TOEVOEGEN op het PLUS-pictogram en selecteer vervolgens het type apparaat dat u wilt beveiligen.
6. Selecteer het McAfee Small Business-pakket door op de knop DOWNLOAD te klikken.
7. Zodra het McAfee Small Business-softwarepakket naar het apparaat is gedownload, volgt u onmiddellijk de instructies op het scherm om het te installeren.

Als u extra ondersteuning nodig heeft voor uw McAfee-product, neem dan onmiddellijk contact op met McAfee Customer Support. We bieden snelle en eenvoudige oplossingen voor alle problemen van onze klanten door ze onmiddellijk op te lossen. Onze services zijn beschikbaar via verschillende ondersteuningskanalen, waaronder telefoon, e-mail en livechat, dus neem vandaag nog contact op met ons McAfee ondersteuningsteam. Bellen McAfee ondersteuning voor onmiddellijke hulp bij alle zakelijke McAfee-apps. We hebben alle informatie met betrekking tot McAfee voor u.