Hoe Meerdere Mensen in Een Gmail Account te CC

Als u een speciaal bericht naar dierbaren wilt sturen, of een officiële post naar uw werknemers, dan is het sturen van een kopie naar meer dan één persoon de manier om dat te doen. Het is misschien een beetje verwarrend, maar als je de onderstaande stappen volgt, zou je het gemakkelijk kunnen doen.

U kunt zoveel contacten toevoegen als u wilt en uw groepen efficiënt organiseren. Als je al een groep hebt toegevoegd aan je Gmail, moet je de gegeven stappen volgen.

Stap 1:- De eerste stap is om u aan te melden bij Gmail met uw ID en wachtwoord.
Stap 2: – In het nieuwe venster aan de linkerkant zou er een “Gmail” -optie zijn. Klik daarop en er wordt een vervolgkeuzelijst geopend.
Stap 3: -Kies “Contacten” uit die lijst.
Stap 4:- Kies nu de lijst waarnaar u e-mail in bulk wilt verzenden.
Stap 5: – U kunt e-mail verzenden naar een groep of individu door de kleine vakjes naast de namen aan te vinken. Voor massale e-mailing klikt u op de knop “Contact toevoegen”.
Stap 6:- Nadat u de e-mails van de ontvanger hebt geselecteerd, klikt u op “Opstellen” om uw e-mail of bericht op te stellen.

Met deze stappen kun je alleen e-mail sturen naar mensen die al in je contactenlijst staan. Anders moet u om e-mail naar een nieuwe persoon te sturen het hele e-mailadres handmatig typen.

Stap 7:- Nadat u het hele bericht hebt ingetypt dat u naar uw vrienden wilt sturen, klikt u ten slotte op “Verzenden”.

Het is niet zo moeilijk om e-mail te verzenden via Gmail, omdat alle opties duidelijk worden vermeld. Maar als u vastloopt op een van de stappen, dan is Gmail Klantenservice Nummer Nederland er om u te helpen wanneer u maar wilt. Onze gecertificeerde technici zullen al uw vragen snel beantwoorden. We bieden 24-uurs service aan alle Gmail-gebruikers Bellen Gmail Klantenservice Telefoonnummer