Hoe Navigeer Ik Naar Mijn Instagram Feed?

Wil je leren navigeren naar je Instagram-feed? Welnu, in deze blog word je binnen de kortste keren wegwijs gemaakt. En als je ook andere vragen hebt, moet je het Instagram Helpdesk Bellen Nederland zonder enige vertraging bellen. Dan zullen de in aanmerking komende experts u zo snel mogelijk van het nodige voorzien.

Volg de gegeven stappen, om te beginnen, het proces:

• Eerst moet je Instagram openen en dan kom je automatisch op je ‘Home’-pagina, dit wordt aangegeven door een huispictogram in het onderste menu. Je moet weten dat je ‘Home’-pagina ook je Instagram-feed wordt genoemd. Hier zie en blader je door berichten van mensen en accounts die je volgt.
• En nu moet je in het onderste menu op de knop ‘Verkennen’ tikken om naar de pagina ‘Verkennen’ te gaan. Dan zal Instagram je accounts presenteren die je misschien leuk vindt.
• Tik vervolgens in het onderste menu op ‘Reels’ om korte, vermakelijke en trending video’s te zien.

OPMERKING: je moet ook weten dat de functie Reels van Instagram vergelijkbaar is met TikTok. En rollen kunnen maximaal 60 seconden lang zijn.

• En dan moet je in het onderste menu op de optie ‘Winkel’ tikken om een ​​samengestelde productcollectie te zien die je misschien interessant vindt.
• Daarna moet je in het onderste menu op je ‘Profielfoto’ of pictogram tikken om je eerdere berichten te zien, je profiel te bewerken en toegang te krijgen tot de accounts die je volgt en ook wie je volgen, en nog veel meer.
• Tik nu bovenaan het scherm op het ‘Plusteken’ om een ​​nieuw bericht toe te voegen.
• Dan moet je ook op het ‘Hart’ tikken om volgverzoeken, volgsuggesties, opmerkingen en vind-ik-leuks op je berichten te zien.
• Nadat je dit hebt gedaan, moet je op het ‘Direct message’-pictogram tikken. Het lijkt op het Facebook Messenger-pictogram, je ziet dan een geschiedenis van je directe messaging-activiteit. Je hoeft alleen maar op ‘Opstellen’ te tikken, het ziet eruit als een pen en een pad, hierdoor kun je een nieuw bericht starten en vervolgens een ontvanger selecteren en vervolgens op ‘Chatten’ tikken.

Als u eenmaal klaar bent met de bovenstaande stappen, moet u tevreden zijn met de resultaten. En als u een probleem ondervindt, kunt u contact opnemen met het Instagram Service nummer. De technici zullen u zeker begeleiden met verdere nuttige oplossingen.